Diğer > Serbest Kürsü

Hergün Kampanya Üyelerini Tanıyalım.

<< < (52/297) > >>

cadi:
ooooo :) Kulaklarımı bayağı çınlatmışsınız arkadaşlar. :D Caaanım Elazığ'ı nasıl anlatsam bilmem ki. Gelip görün tabiki. Ama içli köfte ile orcik yenmeli burda. Dut pestili, kayısısı, vazgeçilmez kebabımız : isot :)... Mislanda yanlış hatırlamıyorsam dünyada 3. İtalya, Fransa ve ELAZIĞ da var böyle bir proje :) Otel, havuz, restaurant, cafe, giyim, park... İçinde bir sürü şey var :) Ah bendeki bu Elazığ sevdası da evlendikten sonra çıktı ortaya, malum eşim sakaryalı  :D
Baskil der demez gülmeye başlıyorum ben :) ve sizi de iyi anlıyorum. Şimdi fıkralardan birini anlatsam baskillli arkadaşlarımız kızabilir, o yüzden sustum  :-X

asmin:
merhaba ben bir müddettir burdayım.sadece ortamı anlamaya ve bundan önce yazılanları okumaya çalışıyorum.acemi kampanyacının profuyum.hiç anlamıyorum.ben gül bu arada adana.

tılsım:
Merhabalar ;ben  YONCA 
KOCAELİ' nden çok fazla kimse yok galiba  iki oğlum var Hereke' de oturuyorum .deniz kenarında oturup bir bardak çay içmek her gün yaptığım ve asla vazgeçemiyeceğimi tutkum

asmin:
hışgeldin yonca bende yeniyim ama genede ev sahipliği yapayım sana

tılsım:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhışgeldin yonca bende yeniyim ama genede ev sahipliği yapayım sana

--- Alıntı sonu ---
hoşbulduk gül' cüm ev sahipliğin için teşk.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git