Diğer > Serbest Kürsü

Hergün Kampanya Üyelerini Tanıyalım.

<< < (288/297) > >>

sule_yilmaz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHerkese merhaba bende yeni bir kampanyacıyım.

İsmim Ceren, 23 yaşındayım, peyzaj mimarıyım ve iktisat mezunuyum. Bir Lipton kampanyasına tesadüfen katılıp kazandıktan sonra kampanyalara merak saldım. Veee üye olduğum ilk yer burası oldu bir çoğumuz gibi  :D
Herkese bol şans diliyorum arkadaşlar güzel hediyeler kazanmanız dileği ile  :-*

--- Alıntı sonu ---
sende hoş geldin o zaman  ;)

C.K.:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHerkese merhaba bende yeni bir kampanyacıyım.

İsmim Ceren, 23 yaşındayım, peyzaj mimarıyım ve iktisat mezunuyum. Bir Lipton kampanyasına tesadüfen katılıp kazandıktan sonra kampanyalara merak saldım. Veee üye olduğum ilk yer burası oldu bir çoğumuz gibi  :D
Herkese bol şans diliyorum arkadaşlar güzel hediyeler kazanmanız dileği ile  :-*

--- Alıntı sonu ---
sende hoş geldin o zaman  ;)

--- Alıntı sonu ---

Çok teşekkür ederim  ;)

canerce:
Fitnat Tülin KEÇİK
facebook: /tulinkecik
Twitter @tulinkecik
istanbul

Olur da adımı görürseniz etiketleyin arkadaşlar ben de sizi etiketlerim selamlar :)

rahatadami:
Merhabalar ben Cebrail yeni olmasamda forumun yeni kampanyacılarından sayılırım :) mardinde oturuyorum sadece twitter yarışmaları ile ilgileniyorum fazla şanslı olduğum söylenemez burası ile tanışma hikayem ise tamamen tesadüfen oldu ödüllü öykü yarışmaları şiir yarışmaları ararken bu forum'a denk geldim :D :=)

adilaka:
adilaka
ADİL AKA
MANİSA
Hepinize kucak dolusu Selamlar

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git