Diğer > Serbest Kürsü
Hergün Kampanya Üyelerini Tanıyalım.
ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinYok aslında size değildi lafım.Az sonra cıkalar sahneye epidural mepidural felan diye.Bekliom ben daha neler öğrenecez die.Üyeleri tanımak bahane burası sağlık ansiklobedisi gibi... ;D
--- Alıntı sonu ---
:D
ibolya:
Kayit olun veya giris yapinYok aslında size değildi lafım.Az sonra cıkalar sahneye epidural mepidural felan diye.Bekliom ben daha neler öğrenecez die.Üyeleri tanımak bahane burası sağlık ansiklobedisi gibi... ;D
--- Alıntı sonu ---
pşttt noluyo bakim, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızarım ama ;D
bu arada o diyet olayı ne menem bişey oliyyyy, of of yüz kilo olmama az kaldı biri beni durdursunnnnnnnnn ;D ;D
glmcn:
Kayit olun veya giris yapin ;D
bu arada o diyet olayı ne menem bişey oliyyyy, of of yüz kilo olmama az kaldı biri beni durdursunnnnnnnnn ;D ;D
--- Alıntı sonu ---
gel ablacım gel yanaş buraya yoksam kaybetcez seni :D
ikbalelif:
--- Alıntı sonu ---
fenamı arkadaşım ne güzel paylaşıyoruz işte
ibolya:
Kayit olun veya giris yapin
Kayit olun veya giris yapin ;D
--- Alıntı sonu ---
gel ablacım gel yanaş buraya yoksam kaybetcez seni :D
--- Alıntı sonu ---
istesem de gelemiyom anam yanına, durumum müsait diil anlarsın ya, :( yav bebeye süt olsun diye diye üfffffffffff pavarotti gibi kadın oldum ha ;D kapılardan bacalardan sığamıycem, ;D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git