Diğer > Kampanya Şikayet

hediyeleri göndermeyen firmalar

<< < (3/18) > >>

lerzankara:
ben defalarca yazdım
kampanyaların çoğu yazın yapıldı hem bana hem kazanana yollamıyorlar ve benim elimden başka birşey gelmiyor :( o yüzden en iyisi beğenileri çekmek ve şikayet etmek

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ucuzigo

kampanya hazırlatıp ortadan yok olanlar  ;D

davidof:
1 aydır bekliyorum, gelmedi  >:(

mor menekşe:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHilal Mocanla Yazdan kazandığım hediye gelmedi. 3 ay geçti

--- Alıntı sonu ---
Bundan benim kazandığım hediye gelmedi . Kurban bayramı esnasında mesaj attım. Bayram nedeniyle gönderimler aksadı diye cevap verdiler. Henüz gelen giden yok

--- Alıntı sonu ---
Ben yine yazdım. Yetkililere bildireceğiz. sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler yazmışlar. 3 ay oldu ya.

--- Alıntı sonu ---
ya arkadaşlar beklemeyin hakkınızı alın ben 10a yakın mesaj yazdım sallıyorlar sonra inadına atın mesaj sizde.öyle şey mi olur

--- Alıntı sonu ---
Siz detanamı yazdınız yoksa defans a mı

--- Alıntı sonu ---
ben aslında detandan hediye kazanmıştım yollamadılar 1 ayı geçti mesaj atıyorum en kısa sürede elinize ulaşacaktır diyor.bende sinir oldum defansa yazdım 1 haftada geldi hediyem.ikisinin firması aynı sonuçta.ama beklemeyin onlar yollamaz hediyelerinizi.

sudenazelif:
Sizde yazın o zaman arkadaşlar ben tekrar yazdım.

bastat:
Dün yazdığım mesaja bugün yanıt geldi
Defans

Merhaba, mesajınız bize ulaşmış olup yetkililerle paylaşılmıştır. Sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git