0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hilal Mocanla Yazdan kazandığım hediye gelmedi. 3 ay geçti Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bana Ülker Laviva'dan gelmedi.İki defa mesaj yazdım en kısa sürede kargoya verilecektir dediler gelen giden yok.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHilal Mocanla Yazdan kazandığım hediye gelmedi. 3 ay geçti Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBundan benim kazandığım hediye gelmedi . Kurban bayramı esnasında mesaj attım. Bayram nedeniyle gönderimler aksadı diye cevap verdiler. Henüz gelen giden yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHilal Mocanla Yazdan kazandığım hediye gelmedi. 3 ay geçti Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBundan benim kazandığım hediye gelmedi . Kurban bayramı esnasında mesaj attım. Bayram nedeniyle gönderimler aksadı diye cevap verdiler. Henüz gelen giden yokBen yine yazdım. Yetkililere bildireceğiz. sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler yazmışlar. 3 ay oldu ya.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHilal Mocanla Yazdan kazandığım hediye gelmedi. 3 ay geçti Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBundan benim kazandığım hediye gelmedi . Kurban bayramı esnasında mesaj attım. Bayram nedeniyle gönderimler aksadı diye cevap verdiler. Henüz gelen giden yokBen yine yazdım. Yetkililere bildireceğiz. sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler yazmışlar. 3 ay oldu ya. ya arkadaşlar beklemeyin hakkınızı alın ben 10a yakın mesaj yazdım sallıyorlar sonra inadına atın mesaj sizde.öyle şey mi olur