Diğer > Kampanya Şikayet

Misli.com

(1/1)

hicazfasli:
Arkadaşlar,misli.com hesabıma 21 kasım tarihinde cep telefonuma gelen mesaj üzerine twitter kampanyasından kazanılmış 1 adet milli piyango bileti olması gerektiği halde hesabımda milli piyango bileti görünmemektedir.

Sizde de böyle bir problem var mı?

ozcartman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar,misli.com hesabıma 21 kasım tarihinde cep telefonuma gelen mesaj üzerine twitter kampanyasından kazanılmış 1 adet milli piyango bileti olması gerektiği halde hesabımda milli piyango bileti görünmemektedir.

--- Alıntı sonu ---

bana geçmişte bir bilet eksik yüklemişlerdi ancak ben üstüne çok düşmedim nedense o zaman.

hicazfasli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar,misli.com hesabıma 21 kasım tarihinde cep telefonuma gelen mesaj üzerine twitter kampanyasından kazanılmış 1 adet milli piyango bileti olması gerektiği halde hesabımda milli piyango bileti görünmemektedir.

--- Alıntı sonu ---

bana geçmişte bir bilet eksik yüklemişlerdi ancak ben üstüne çok düşmedim nedense o zaman.

--- Alıntı sonu ---

2 ayrı hesapta da bilet yok,ceplere bilet yüklendiğine dair mesaj geldi.Hakkımı arayacağım.

anvil:
Vardır görmemişsindir

ayan:
bu gün çekildi ve değerlendirildi, kaybedenler diye seç göreceksin

Navigasyon

[0] Mesajlar

Tam sürüme git