Diğer > Görüş ve Öneriler
Konu açmaktan kaçanlar
ozcartman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapingelişmiş aramada "Gösterim Önceliği: önce en son konular" derseniz tarih sırasına göre sıralar.
--- Alıntı sonu ---
bunu bilmiyordum teşekkür ederim bilgi için ancak yine de 20 konu olsa açacağım hepsi için bunu yapmak cidden çok zor. arat - gelişmiş arama yap sırala- var mı yok mu bak - konuyu yoksa aç X 20 :D
--- Alıntı sonu ---
mesela dün ruffles konusu açtınız diyelim maç bileti veriyor yarın yine başka maça bilet vericek sizde yeni konu açacaksınız bu seferde konu kirliliği olacak ama. :)
--- Alıntı sonu ---
çok haklısınız ama çok konu açan üyeler sürekli aratıp bakamazlar maalesef. en azından ben üşenirim sürekli gelişmiş arama yaptırmaya, üşendiğim için de konu açmam heralde :D
emk87:
bu işin kolay yoluna kaçmak ama :)
anvil:
bu şekilde forumda bir düzensizlik oluyor. ben genelde yeni konuları "Yeni gönderilen iletileri göster." linkinden takip ediyorum. bir tıklıyorum zibil gibi konu oluyor. mesaj sayısı az olanlara yada hiç olmayanlara hiç bakmıyorum bile.
ozcartman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbu işin kolay yoluna kaçmak ama :)
--- Alıntı sonu ---
valla bence kolayına kaçmak katılıp da forumda paylaşmamak. ben günde 10-20 ne kadar olursa konu açarken 50 taneye katılıp da açmayanlar kolayına kaçıyorlar. ben çoğunluğun yapmaktan kaçtığı bişeyi teşekkür bile alamamama rağmen yapıyosam biraz eksiğim de olsun di mi :) açtığım her kampanyayı bulmak ve burda konusunu açmak zaten bir miktar vakit alıyor, bir de hepsi için tek tek detaylı arama yaptırırsam çıkamam işin içinden. e takdir edersiniz ki hiç birimizin tek işi forumda takılmak değil. keşke herkes gördüğü konuyu açsa da tek sorun yeni başlık yada eksik içerik olsa :)
emk87:
zaten ben her kampanya için konuşmuyorum ama gözünüze takılın aa bunun konusu vardı dediğiniz en az 5 konu vardır. Bunlar için en azından daha özenli olunabilir.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git