Biten Kampanyalar > Kazananlar

Scorpion | Kazandıklarım

<< < (4/20) > >>

kader86:
tebrikler.

sükunet:
scooo listen daha çok uzasın inşallah :)
daha güzel şeyler kazan büyük hediyeler kazan inşallah :D

devrim1986:
Avona biraz daha erken başlamanı dilerdim..yine de her kazandıqın ve mutlu olduqunu hissettiqin tüm hediyelerin için tebrik ederim qanqa..bundan böylesinde daha qüzel hediyeler seninle olur inşallah  :)

Scorpion:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAvona biraz daha erken başlamanı dilerdim..yine de her kazandıqın ve mutlu olduqunu hissettiqin tüm hediyelerin için tebrik ederim qanqa..bundan böylesinde daha qüzel hediyeler seninle olur inşallah  :)

--- Alıntı sonu ---

Listeyi daha güncellememiştim Avondan Şöyle bi listem oldu 1 ayda  ;D iyi dileklerin için teşekkürler  :)

9 Wish Of love
5 tane Wish of Happines
3 El kremi
3 vücut losyonu
2 Ruj

Sükunet sanada teşekkürler  :)

devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAvona biraz daha erken başlamanı dilerdim..yine de her kazandıqın ve mutlu olduqunu hissettiqin tüm hediyelerin için tebrik ederim qanqa..bundan böylesinde daha qüzel hediyeler seninle olur inşallah  :)

--- Alıntı sonu ---

Listeyi daha güncellememiştim Avondan Şöyle bi listem oldu 1 ayda  ;D iyi dileklerin için teşekkürler  :)

9 Wish Of love
5 tane Wish of Happines
3 El kremi
3 vücut losyonu
2 Ruj

--- Alıntı sonu ---

Rica ederim .. Maşallah demeli bu sözü dinlemeli :) Bak buna sevinebilirim ..Anladım ki iyi dileqim çoktan yerine qelmiş  :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git