Kampanyalar > Biten Kampanyalar

@twigyistanbul

<< < (14/64) > >>

Ready2Die:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çabuk bu tiviti RT'leyin yoksa sizi muzla soyarız! Tiviti RT'leyen 1 kişi Komikaze Maymunu kazanıyor. #RTetTwigyKazan pic.twitter.com/w8dMN1xB6O

--- Alıntı sonu ---

» Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

tunanehri:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinwigyistanbul ‏@twigyistanbul 1 sa
RT yarışmamız sona erdi ve Komikaze Aslan'ı kazanan @SettarTarman oldu. İletişim bilgilerini ve ayak numaranı DM yolu ile bekliyoruz.
Aç  Yanıtla  Retweetle  Favorilere ekle   Daha fazla
 twigyistanbul ‏@twigyistanbul 1 sa
RT yarışmamız sona erdi ve Komikaze Ayı'yı kazanan @tunanehri_2009 oldu. İletişim bilgilerini ve ayak numaranı DM yolu ile bekliyoruz.

--- Alıntı sonu ---

Çoookkk mutlu oldum gerçekten bende kazandım ;)hiç kazanamam diye düşünüyordum süpriz oldu darısı sizlere olsun arkadaşlar şansınızzz bollllllll olsun :)

sibelert:
tebrikler :)

Ready2Die:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinwigyistanbul ‏@twigyistanbul 1 sa
RT yarışmamız sona erdi ve Komikaze Aslan'ı kazanan @SettarTarman oldu. İletişim bilgilerini ve ayak numaranı DM yolu ile bekliyoruz.
Aç  Yanıtla  Retweetle  Favorilere ekle   Daha fazla
 twigyistanbul ‏@twigyistanbul 1 sa
RT yarışmamız sona erdi ve Komikaze Ayı'yı kazanan @tunanehri_2009 oldu. İletişim bilgilerini ve ayak numaranı DM yolu ile bekliyoruz.

--- Alıntı sonu ---

Çoookkk mutlu oldum gerçekten bende kazandım ;)hiç kazanamam diye düşünüyordum süpriz oldu darısı sizlere olsun arkadaşlar şansınızzz bollllllll olsun :)

--- Alıntı sonu ---

tebrikler :)

artun:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Bu tiviti RT'leyen 1 kişi Komikaze Kurt'unu kazanıyor! #RTetTwigyKazan pic.twitter.com/VMbSQ4fprg

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git