Biten Kampanyalar > Kazananlar
sükunet | Kazandıklarım
Helen:
Bırakmıştım uğraşmamıştım sanım böylesi daha iyi olmuş bu ne yahu ayıp bi kere 1 ay boyuunca emek verdi herkes yollaya yoıllaya bunu mu yollamışlar
gülmerşen:
gerçekten gönderdiklerini hediye olarak kabul etmek zor ::) ama bi de şöyle bi durum var ki adamlar bunu göndereceklerini şartlarında belirtmişlerdi arkadaşlar da söylemişti hatta ilk 50 için uğraşmaya değmez diye bunu biliyor olmalıydık ben sadece ilk 15 için uğraşmıştım bakalım havlu nasıl gelecek ??? ::)
Hayalkuzum:
;D ;D ;D güle güle kullan... Allah'ım böyle bir firma var mı ya?
Sco_:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapingerçekten gönderdiklerini hediye olarak kabul etmek zor ::) ama bi de şöyle bi durum var ki adamlar bunu göndereceklerini şartlarında belirtmişlerdi arkadaşlar da söylemişti hatta ilk 50 için uğraşmaya değmez diye bunu biliyor olmalıydık ben sadece ilk 15 için uğraşmıştım bakalım havlu nasıl gelecek ??? ::)
--- Alıntı sonu ---
Haklısın. Adamlar belirtmiş zaten ilk 50ye eşantiyon seti hediye diye. isteyen katılır isteyen katılmaz onları ilgilendirmez gerisi. Bizim arkadaslar eşantiyon seti'ni büyük boy hediye olarak algıladılar sanırım.
Eşantiyon nedir?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Esmanur:
numuneler etkin dağıtım ile mi geldi arkadaşım.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git