Bana Dün Hem Loreal hemde 2 adet (Erkek ve Bayan) parfüm geldi. Eşim ve kendi adıma katılmıştım. adreslerde avon müşterisi yazıyor dikkat edin. subeye gidip isim söyledğinizde kargonuz yok diyorlar adres söyleyin adrese göre bakınca çıkıyor.
Suan tek gelmeyen avon maskara kaldı bakalım ondada karısılık var dediler bekliyoruz...
Loreal'den umudu kesmiştim ama geldi. Parfüm açıklanır açıklanmaz geldi şaşırdım

şimdidlik bu kadar geliişme olursa paylaşırım kalın sağlıcakla...
lorealden mucizevi yağ geldi hakikaten mucize yani:) üç tane küçük kağıt içinde numune:)))
sanırım maskarada 2. gönderimler başlamadı daha hic kimseye gitmedi cünki parfümde de benim eksiklerim var daha
bana bugün maskara geldi gönderilerde avon müşterisi diye geçiyormuş sadece adres yokmuş o yüzden karışıklık oluyormuş sizlere tavsiyem avonun sayfasıdan avona sor bölümünden msj atın cevap veriyolar tekrardan adres bilgilerini soruyolar ben öyle yaptım bugün ablamın ki geldi daha benim ki gelecek
bana bugün maskara geldi gönderilerde avon müşterisi diye geçiyormuş sadece adres yokmuş o yüzden karışıklık oluyormuş sizlere tavsiyem avonun sayfasıdan avona sor bölümünden msj atın cevap veriyolar tekrardan adres bilgilerini soruyolar ben öyle yaptım bugün ablamın ki geldi daha benim ki gelecek
Mesajı nerden attınız acaba? Öyle bir sekme bulamadım da.
Kardeşime bugün geldi.Geç oldu temiz oldu
banada hala gelmedi

dün müşteri hizmetlerini aradım epey beklettiler ardından da sistem yok daha sonra tekrar arayın dediler