Diğer > Serbest Kürsü
Yeni Kampanyacılara Öneriler
ozcartman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinKişisel Sosyal Medya hesaplarınız ile Kampanyaya katılım için kullanığınız Sosyal Medya hesaplarınız farklı ise sosyal medya için kullandığınız hesaplarınızda ara ara kampanya harici normal paylaşımlar yapın. Örnek : Arkadaşlarınızın doğum günlerini kutlayın, karikatür, güzel yazılar paylaşın. Sırf kampanya için kullandığınız taktirde ozcartmanında dediği gibi birçok firmanın karalistesine girer kazansanız bile hediyeyi alamazsınız.
--- Alıntı sonu ---
ekledim 12 olarak teşekkürler :)
ozcartman:
Kayit olun veya giris yapin2- Firmanın verdiği hediye ile ilgili gönderisine ' ay çok güzelmiş tam bana göre' tarzında yıkama yağlama yazıları yazmanın şans arttırdığı henüz görülmemiştir
bunu daha çok usta kampanyacılar yapıyor :D
hele twitterda ön plana çıkmak için 'RTledim sevgiler' tarzı yazılar çok komik her firmaya yazıyorlar aynı kalıbı ;D
--- Alıntı sonu ---
ustalık kavramları baya değişken o zaman :D
harunn0:
Yeni başladıysanız muhtemelen daha olayı kavrayamadınız. Gidipte 3-5 kişiye yorumumu beğenirmisiniz demeyin, boşa uğraşmayın. Jürili yarışma görüp beni seçmez demeyin. Jüri candır. Jürili yarışmaları kaçırmayın.
ERMAN29:
Evet çok güzel maddeler tebrik ederim...
ozcartman:
Kayit olun veya giris yapinYeni başladıysanız muhtemelen daha olayı kavrayamadınız. Gidipte 3-5 kişiye yorumumu beğenirmisiniz demeyin, boşa uğraşmayın. Jürili yarışma görüp beni seçmez demeyin. Jüri candır. Jürili yarışmaları kaçırmayın.
--- Alıntı sonu ---
eklendi listeye teşekkürler :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git