Internetten Para Kazan > Para kazan
Sen - Ben Değil Herkes Para Kazanacak
ozlemce108:
Ürün almak gerekiyor mu? Forever livingde falan ürüne göre kp veriliyordu. Yani üye yaptığınız kişi alışveriş falan yapmazsa puan alamıyordunuz.
ozcartman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinÜrün almak gerekiyor mu? Forever livingde falan ürüne göre kp veriliyordu. Yani üye yaptığınız kişi alışveriş falan yapmazsa puan alamıyordunuz.
--- Alıntı sonu ---
o forever living bana hep uydurmasyon gelmiştir. öyle bir anlatıyorlar ki akla mantığa uymuyor dedikleri.
ozlemce108:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinÜrün almak gerekiyor mu? Forever livingde falan ürüne göre kp veriliyordu. Yani üye yaptığınız kişi alışveriş falan yapmazsa puan alamıyordunuz.
--- Alıntı sonu ---
o forever living bana hep uydurmasyon gelmiştir. öyle bir anlatıyorlar ki akla mantığa uymuyor dedikleri.
--- Alıntı sonu ---
komşumuz üye oldu, ilk ay 10 bin aldı:) çok koşturdu, hep üye yaptı falan.
ozcartman:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
komşumuz üye oldu, ilk ay 10 bin aldı:) çok koşturdu, hep üye yaptı falan.
--- Alıntı sonu ---
sonra 10 bin artarak devam ediyor onların dediğine göre öyle de oldu mu
ozlemce108:
hayır, çok yorucu diye koşturmayı bıraktı, ama yaptığı üyelerden birkaç tanesi aktif çıktı galiba, 2bin falan alıyor şimdi ayda
hatta bizde üye olduk, ama herkese yürüyen para gözüyle baktıkları için para verip ürün aldığımızla kaldık.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git