Diğer > Kampanya Şikayet

son TYTZ hediyeleri hakkında

<< < (21/25) > >>

TRBOZGUR:
Banada 2 cips paketi geldi son kullanma tarihlerine 2 hafta var
1 paket daha gelecek sıkı şeker
KOcaeli

sanko86:
Bizde hala hareket yok birde hakaret eder gibi son kullanma tarihi yakın ürün ha :(

focaserkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBizde hala hareket yok birde hakaret eder gibi son kullanma tarihi yakın ürün ha :(

--- Alıntı sonu ---

91 koli gelecek 1 koli geldi  kaldı 90  cips son kullanma tarihi 10 gün kalmış aradım firmayı bastım kalayı siz ne yapmaya çalışıyorsunuz dedim diğer gelenlerin tarihleri de böyle ise artık siz düşünün dedim iyice saçmaladılar

yeşimhzl:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBizde hala hareket yok birde hakaret eder gibi son kullanma tarihi yakın ürün ha :(

--- Alıntı sonu ---

91 koli gelecek 1 koli geldi  kaldı 90  cips son kullanma tarihi 10 gün kalmış aradım firmayı bastım kalayı siz ne yapmaya çalışıyorsunuz dedim diğer gelenlerin tarihleri de böyle ise artık siz düşünün dedim iyice saçmaladılar

--- Alıntı sonu ---
e pes yani bayat şeyleri yolluyolar resmen benimde 1 koli gelicek var bayat yollayacaklarsa hiç gelmesin daha iyi aradan 1 yıl geçmiş özür dileyeceklerine yaptıklarına bakın

sanko86:
Alıp arabaya doldurup götüresim var merkeze.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git