Diğer > Görüş ve Öneriler
Gelen mesajlar hakkında
turuncusite:
Bana gelen mesajlarda arkadaşlar hep linkime tıklarmısın mesajları geliyor.Tıklamamazlık etmiyorum tıklıyorum.Bunun çin bir bölüm açılsa hoş olmaz mı hem mesaj bolluğu olmaz gelen mesajlar da.
Beyondparadise:
Forumumuza hoşgeldin turuncusite ;D
Formumuzun en önemli özelliklerinden bir özel mesaj yolu ile destek istemektir bu hepimiz için normaldir zamanla alışırsın
Ayrıca kampanya destek bölümümüz var ama 50 mesajın altında olduğun için o bölümü göremiyorsun.
turuncusite:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinForumumuza hoşgeldin turuncusite ;D
Formumuzun en önemli özelliklerinden bir özel mesaj yolu ile destek istemektir bu hepimiz için normaldir zamanla alışırsın
Ayrıca kampanya destek bölümümüz var ama 50 mesajın altında olduğun için o bölümü göremiyorsun.
--- Alıntı sonu ---
Sağol beni bilgilendirdiğin çin.
Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinForumumuza hoşgeldin turuncusite ;D
--- Alıntı sonu ---
Sağol beni bilgilendirdiğin çin.
--- Alıntı sonu ---
sende sağol beni güldürdün epey mesajını okuyunca birden boğuştuğum özel mesajlar gözümde canlandı ;D
Rawkon:
madem link destek forumu var o zaman linkler sadece orda paylaşılsın.
hem üyeleriniz her gün "destek olur musun" spamlarını okuyup vakit kaybetmekten kurtulur, hem destek isteyen arkadaşlar online üyelere mesaj kasmaktan kurtulur.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git