Diğer > Görüş ve Öneriler

Gelen mesajlar hakkında

(1/2) > >>

turuncusite:
Bana gelen mesajlarda arkadaşlar hep linkime tıklarmısın mesajları geliyor.Tıklamamazlık etmiyorum tıklıyorum.Bunun çin bir bölüm açılsa hoş olmaz mı hem mesaj bolluğu olmaz gelen mesajlar da.

Beyondparadise:
Forumumuza hoşgeldin turuncusite  ;D
Formumuzun en önemli özelliklerinden bir özel mesaj yolu ile destek istemektir bu hepimiz için normaldir zamanla alışırsın
Ayrıca kampanya destek bölümümüz var ama 50 mesajın altında olduğun için o bölümü göremiyorsun.

turuncusite:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinForumumuza hoşgeldin turuncusite  ;D
Formumuzun en önemli özelliklerinden bir özel mesaj yolu ile destek istemektir bu hepimiz için normaldir zamanla alışırsın
Ayrıca kampanya destek bölümümüz var ama 50 mesajın altında olduğun için o bölümü göremiyorsun.

--- Alıntı sonu ---
Sağol beni bilgilendirdiğin çin.

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinForumumuza hoşgeldin turuncusite  ;D

--- Alıntı sonu ---
Sağol beni bilgilendirdiğin çin.

--- Alıntı sonu ---

sende sağol beni güldürdün epey mesajını okuyunca birden boğuştuğum özel mesajlar gözümde canlandı  ;D

Rawkon:
madem link destek forumu var o zaman linkler sadece orda paylaşılsın.

hem üyeleriniz her gün  "destek olur musun" spamlarını okuyup vakit kaybetmekten kurtulur, hem destek isteyen arkadaşlar online üyelere mesaj kasmaktan kurtulur.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git