0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sen farklı kişiler içinmi oynuyosun zonguldaktan 3 kişi var listede? benim içinde oynaaaaaa şifremi falan verim mesajla ben bi türlü 57nin altına inemedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsen farklı kişiler içinmi oynuyosun zonguldaktan 3 kişi var listede? benim içinde oynaaaaaa şifremi falan verim mesajla ben bi türlü 57nin altına inemedim çok zekice.. yakalandımm..
aman al senin olsun ya napim ben ayşe hatunu bi koli cips yeter bana kazanırsam tabi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaman al senin olsun ya napim ben ayşe hatunu bi koli cips yeter bana kazanırsam tabi aynen katılıyorum sana..ayrıca paylaşım için teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaman al senin olsun ya napim ben ayşe hatunu bi koli cips yeter bana kazanırsam tabi aynen katılıyorum sana..ayrıca paylaşım için teşekkürlerbişey değil arkadaşlar nedemek paylaşmaya devam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ilk sayfada yazıyordu