0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5 li paketten 15 tane geliyor toplam 75 sakız yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada geldi :)ben yokken gelmiş komşular almıs cok merak etmişler ne diye onlara da birer paket verdimm kaç paket geliyorku??? bi ben kazanamadım şu forumda ya Yalnız değilsin, Falımı denemedim ama bişey kazanacağım yok Yani anlayacağın falımda bile sakız görünmüyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada geldi :)ben yokken gelmiş komşular almıs cok merak etmişler ne diye onlara da birer paket verdimm kaç paket geliyorku??? bi ben kazanamadım şu forumda ya
banada geldi :)ben yokken gelmiş komşular almıs cok merak etmişler ne diye onlara da birer paket verdimm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada geldi :)ben yokken gelmiş komşular almıs cok merak etmişler ne diye onlara da birer paket verdimm kaç paket geliyorku??? bi ben kazanamadım şu forumda ya Yalnız değilsin, Falımı denemedim ama bişey kazanacağım yok Yani anlayacağın falımda bile sakız görünmüyor
süye önemli ayrıca biraz geç güncellenyor