0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
msj geliyormu bide her gun yapılıyormu
2 gün önce kazanmıştım ve gerçekten çok şaşırdım ev seçeneğini seçmiştim ve kazandığımı da görmemiştim.Kapıya gelince fotoğraf çektiler.Güzel anlardan biriydi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 gün önce kazanmıştım ve gerçekten çok şaşırdım ev seçeneğini seçmiştim ve kazandığımı da görmemiştim.Kapıya gelince fotoğraf çektiler.Güzel anlardan biriydi şaka mı bu? ne fotoğrafı ..eğer öyle bişey varsa katılmayalım ne o öyle fotoğraf falan çekmeler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 gün önce kazanmıştım ve gerçekten çok şaşırdım ev seçeneğini seçmiştim ve kazandığımı da görmemiştim.Kapıya gelince fotoğraf çektiler.Güzel anlardan biriydi şaka mı bu? ne fotoğrafı ..eğer öyle bişey varsa katılmayalım ne o öyle fotoğraf falan çekmeler..sanırım ürünü teslim ettiklerine dair firmaya yolluyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 gün önce kazanmıştım ve gerçekten çok şaşırdım ev seçeneğini seçmiştim ve kazandığımı da görmemiştim.Kapıya gelince fotoğraf çektiler.Güzel anlardan biriydi şaka mı bu? ne fotoğrafı ..eğer öyle bişey varsa katılmayalım ne o öyle fotoğraf falan çekmeler..sanırım ürünü teslim ettiklerine dair firmaya yolluyorlarolabilir canım ama öyle bile olsa bence çok itici..sonuçta tanımadığın insanda fotomuzun ne işi var..açarlar bi telefon yemeğiniz ulaştı mı diye sorarlar.bilmiyorum benim pek hoşuma gitmedi bu fotoğraf olayı