Gönderen Konu: :( Sürücü ehliyetleri değişiyor  (Okunma sayısı 5691 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
Ynt: :( Sürücü ehliyetleri değişiyor
« Yanıtla #10 : 03 Temmuz 2013, 10:11:03 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
101 lira ne yaaa  :o :o :o zaten ehliyeti kimlik yerine kullanıyorum boşboş bir de yeniden değiştirmek için 101 lira mı vericem istemez kalsın böyle nereden para çarpıcaklarını şaşırdılar iyice
bayanlar ehliyeti kimlik yerine niye kullanıyorsunuz ki?Bu araba kullnamayı gözünüzde büyütmeyin lütfen.Ama babadan ve kocadanda öğrenilmez.Ben pek çok arkadaşıma öğrettim.Zaten komisyonlarda görevliyim.Güvenin kendinize ,ehliyeti olup kullanamayanlar özel hocadan ders alın.İnanın yaprak düşse ürken bir arkadaşım vardı.20 yıl ehliyetiyle yaşamış.Ders aldı.Şimdi, vızır vızır kullanıyor.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 03 Temmuz 2013, 10:27:04 »
oof benim de 10 yıldır ehliyetim var kullanamıyorum hiç cesaretim yok özel ders aldım hoca boşa para verme iyisin deyip bıraktı ama hala kullanamıyorum  :( :(

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #12 : 03 Temmuz 2013, 10:27:42 »
Valla babayla eşle olmuyor cidden bende ders aldım cıkıyorum trafige artık diğer türlü hep kavga ediyorduk

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #13 : 03 Temmuz 2013, 10:27:54 »
101 lira ne yaaa  :o :o :o zaten ehliyeti kimlik yerine kullanıyorum boşboş bir de yeniden değiştirmek için 101 lira mı vericem istemez kalsın böyle nereden para çarpıcaklarını şaşırdılar iyice
bayanlar ehliyeti kimlik yerine niye kullanıyorsunuz ki?Bu araba kullnamayı gözünüzde büyütmeyin lütfen.Ama babadan ve kocadanda öğrenilmez.Ben pek çok arkadaşıma öğrettim.Zaten komisyonlarda görevliyim.Güvenin kendinize ,ehliyeti olup kullanamayanlar özel hocadan ders alın.İnanın yaprak düşse ürken bir arkadaşım vardı.20 yıl ehliyetiyle yaşamış.Ders aldı.Şimdi, vızır vızır kullanıyor.

ben güveniyorumda babam hiç güvenmiyor bana en ufak ani frende geriliyoruz babam şofördür zaten ama asla başkasının arabasına binmez başkasına kullandırmaz o varken yanında hatta mecbur kalmadıkçada arabasını kimseye vermez kuzenlerim öğretecekler ama arabayı alamıyoruz işte böyle bir adam  :P :P :P
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 03 Temmuz 2013, 10:29:32 »
öncelikle kendine güven, heycan yapma, kurallara uy, sağdaki soldaki arkadaki araç kornalarına kulak asma. sağ şeritten güvenli bir şekilde devam et. tecrübe kazandıkça bir de bakmışsınız makas atmaya başlamışsınız

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 03 Temmuz 2013, 10:35:06 »
Geçen dönem komisyonda görevliydim.62 yaşında teyze geldi.Şaşırdık.Teyze bu yaşata ne yapacaksın ehliyeti dedim.Felçli kocamı gezdircem.Bir yere gidemiyor kızım dedi.Arkadaşla berabaer 100 verdik.O kadar dikkatli ve güzel kullandı ki inanamadım.İnsan istesin her şeyi yapar.Sakın heyecanın arkasına saklanmayın.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
« Yanıtla #16 : 03 Temmuz 2013, 10:39:58 »
kocadan hoca olmaz direksyon hocamın lafı
zaten 100 mt gitttik :D :D kızın sen bi daha derse gelme kamyoncu gibi sürüyorsun zaten dedi :D :D
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #17 : 03 Temmuz 2013, 10:53:58 »
ben de ocak 2013 te hak kazandım ehliyete ama gidip almamıştım daha..

101 tl ne kadar da az mış yaa..

ayıp gerçekten  >:(
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 03 Temmuz 2013, 11:04:30 »
 Ehliyetteki fotoğrafım o kadar komikki nerdeyse değiştiğine sevinicem  :D
Abim sağolsun opel kadeti vardı hurdaya çıkarmama göz yümdu ablamada banada öğretti şimdi ablamın c5 i var ikimizede vermiyo :)

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 03 Temmuz 2013, 11:07:52 »
sanırım bi 10 sene oldu ben de ehliyeti alalı..ozamanlar abim araba sürmesini öğretirken 'basss gaza bas gazaaa korkma yaw' derken,babamla yola çıktığımda tüm aile arabaya binerdik :) annem arka koltukta resmen hatim indirirdi,ışıklara mı bakayım yoksa annemin dualarını mı dinleyim kafam karışırdı,yan koltuktaki babam da 'kızımmmm napıyorsun frene basss freneeee ayağını frenden çekme' diye bas bas bağırırdır :)
yani abiden ve babadan araba sürmeyi öğrenmek arasındaki fark 'fren' ve 'gaz' pedallarından ibarettir :D
izgim