Diğer > Görüş ve Öneriler
İmzalardaki karakter sayısı daha fazla olamazmı?
LeadRi61:
Bence cokta fazla olması güzel değil forumun düzenini bozabilir. Her zaman sadelik taraftarıyım :)
banban:
son düzenleme ile gayet iyi oldu..sınırsız olduğu zaman millet bütün destek linklerini ekliyor, uzun bir liste oluyor.. insanın göz zevkini bozuyor.. ;D ;D
turuncusite:
150'de az sanki.İmzamı yazacaktım olmadı.
İmzam bu olacaktı.
Kalkıpta gidesim geliyor buralardan,Herşeyi yıkıp döküp arkama bakmadan...Tükenmez yollarda yürüyesim;Hesap vermeden kimseye, Görmeden yolun sonunu;Gidesim geliyor...Boş verip sevgiyi , nefreti Kendimi atıp boşluklara Kaybolup kaçasım...''Umrumda olmasın gök Güneş, su, toprak...''İstiyor gönlüm.Unutasım geliyor herşeyi...Aklım , bırak kendi haline dünyayıKopar bağını ve bilinmezlere yol al diyor.Bilmiyorum ne yapacağımı
Hayat boş geliyor..
K0LeRa:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin150'de az sanki.İmzamı yazacaktım olmadı.
İmzam bu olacaktı.
Kalkıpta gidesim geliyor buralardan,Herşeyi yıkıp döküp arkama bakmadan...Tükenmez yollarda yürüyesim;Hesap vermeden kimseye, Görmeden yolun sonunu;Gidesim geliyor...Boş verip sevgiyi , nefreti Kendimi atıp boşluklara Kaybolup kaçasım...''Umrumda olmasın gök Güneş, su, toprak...''İstiyor gönlüm.Unutasım geliyor herşeyi...Aklım , bırak kendi haline dünyayıKopar bağını ve bilinmezlere yol al diyor.Bilmiyorum ne yapacağımı
Hayat boş geliyor..
--- Alıntı sonu ---
bak herkese yapmam bu kıyağı ama sana yapıorum..
Kod: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin[img]http://img200.imageshack.us/img200/3066/adszuva.png[/img]
--- Kod sonu ---
bu gri kutucuktaki yazıyı aynen olduu gibi imzana ekle :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git