Diğer > Kampanya Şikayet

kampanyayı kaldırmıslar!

(1/2) > >>

tinkerbell:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu sayfa pırlanta ödüllü anneler günü yarısması yapmıstı.Baya fazla katılım vardı,kaldırmıslar  :o

tulinkurt:
aaaa evet öyle bi kampanya vardı ya.sayfayı beğendiğime göre ben de katılmışım  ???

huseyinboz:
Evet ya, unutmuşum ben onu. Güvenilir bir firmaya benziyordu oysa...

ilkemmm:
buaralar okadar çok firma kampanyalarını kaldırdı veya sonucu açıklamadı ki şaşkınlık içindeyim.dikkatimi çekenler;Özboyacı altın(anneler günü)-htc türkiye ( amsterdam final maçı izleme) - bide samsung vardı herkes vazgeçtiğini yazıyordu.aklımda kalanlar bunlar..eminim daha da vardır unuttuklarımız.

huseyinboz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbuaralar okadar çok firma kampanyalarını kaldırdı veya sonucu açıklamadı ki şaşkınlık içindeyim.dikkatimi çekenler;Özboyacı altın(anneler günü)-htc türkiye ( amsterdam final maçı izleme) - bide samsung vardı herkes vazgeçtiğini yazıyordu.aklımda kalanlar bunlar..eminim daha da vardır unuttuklarımız.

--- Alıntı sonu ---

Bir de TEKNOKASK var, onu hiç söylemiyorum. 2 yarışma düzenlemiş, kaç ay olmuş, neredeyse 1-2 gün de bir yarışma sonuçlarımız en kısa sürede açıklanacak yazıyor. Yorumlara bakıyorum, herkes hizmeti hakkında ateş püskürüyor. Bence yarışma da gerçek değil, kesin hayali/tanıdık birine verecekler.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git