Diğer > Kampanya Şikayet
kampanyayı kaldırmıslar!
tinkerbell:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin bu sayfa pırlanta ödüllü anneler günü yarısması yapmıstı.Baya fazla katılım vardı,kaldırmıslar :o
tulinkurt:
aaaa evet öyle bi kampanya vardı ya.sayfayı beğendiğime göre ben de katılmışım ???
huseyinboz:
Evet ya, unutmuşum ben onu. Güvenilir bir firmaya benziyordu oysa...
ilkemmm:
buaralar okadar çok firma kampanyalarını kaldırdı veya sonucu açıklamadı ki şaşkınlık içindeyim.dikkatimi çekenler;Özboyacı altın(anneler günü)-htc türkiye ( amsterdam final maçı izleme) - bide samsung vardı herkes vazgeçtiğini yazıyordu.aklımda kalanlar bunlar..eminim daha da vardır unuttuklarımız.
huseyinboz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbuaralar okadar çok firma kampanyalarını kaldırdı veya sonucu açıklamadı ki şaşkınlık içindeyim.dikkatimi çekenler;Özboyacı altın(anneler günü)-htc türkiye ( amsterdam final maçı izleme) - bide samsung vardı herkes vazgeçtiğini yazıyordu.aklımda kalanlar bunlar..eminim daha da vardır unuttuklarımız.
--- Alıntı sonu ---
Bir de TEKNOKASK var, onu hiç söylemiyorum. 2 yarışma düzenlemiş, kaç ay olmuş, neredeyse 1-2 gün de bir yarışma sonuçlarımız en kısa sürede açıklanacak yazıyor. Yorumlara bakıyorum, herkes hizmeti hakkında ateş püskürüyor. Bence yarışma da gerçek değil, kesin hayali/tanıdık birine verecekler.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git