işte resmim burda siz bana içinizden oy verin bende kampanya sonunda kendime hediye alcam

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
oh be sonunda yükleyebildim allahtan serbest kürsüde bi arkadaş nası yükleyeceğimizi anlatmış
işte resmim burda siz bana içinizden oy verin bende kampanya sonunda kendime hediye alcam 
Kayit olun veya giris yapin
nasıl uğraştın onunla o kadar:)
ya 2 günümü verdim orta okulda iş teknik dersinde hep grup başkanı bendim o günler geldi aklıma önce napcamı düşündüm sora da 2 gün akşama kadar uğraştım
Kayit olun veya giris yapin
bence çokk harika olmuş canım
off keşke katılsaydın ben sana tüm oyları verdim .1sin hadi bakalım gözün aydın
ya cnm keşke aklıma düşürmeseydin ben unutmuştum o konuyu şimdi yine taktım

acaba resmini foto bastırıp kargoyla göndersem olurmu ki yoksa illa ürünü yollamak mı gerek
ya cnm keşke aklıma düşürmeseydin ben unutmuştum o konuyu şimdi yine taktım
acaba resmini foto bastırıp kargoyla göndersem olurmu ki yoksa illa ürünü yollamak mı gerek
ürün gitmez canım
sen resmi çekersen gönderirsen olabilir
oleeey 8.liğe yükseldim:)
arkadaslar, hevesinizi kırmak istemem ama gercekten cok yorucu bir yarısma... bu emegi verebilecek misiniz?
beni o kadar arkadas desteklemesine ragmen kazanamadım. ama inanın kazanamama degil, arkadaslarımın emeklerine uzuldum.
bence katılmayıp, protesto edelim, daha guzel hediyelerle katılım sartlarını duzenlesinler. o kadar emege karsılık cok az
Ben zaten öylesine katıldım. Ciddi olarak huggiesde yarışıyorum. Bu arada duyurulur,huggiesde oylarınızı bekliyorum arkadaşlar:)