tebrikler arkadaşlar iyi günlerde kullanın
satınala tıklayıp sepete ekleyenlerden bi tek ben aranmadım galiba 
bende varımcanım yalnız değilsin
inanmıyorum şimdi gördüm yazılanları turkcell hat kapalıydı tüm akşam yoksa beni de aradılar da ulaşamadılar mı
tebrikler arkadaşlar. en azından forumdan kazananların olması mutluluk verici
ay ben şimdi gelebildim eve sabahtan beri telefonum susmadı bi ttnet aradı yok tarife bilgisi diye bi arkadaşlar falan misafirlikteydik en son telin sesini kapadım çalıp duruyodu açtım turkcell tam kızcaktım bu saatte mi arıyosunuz falan diye başta baya bi sert konuştum sonra kazandınız diyince sesim yumuşadı

Tümm kazanan arkadaşlara tebrikler, tebrik edenlere teşekkürler

Emek verip kazanamayan arkadaşlar da daha iyilerini kazanırlar inşallah
bende kart yoktu diye katılamamıştım ama sanırım karta kalmadan kazananlar kazanmış tebriklerr
forumdan birkaç saat uzak kalmanın hazin sonu haberim olaydı açaydım telefonumuuu satın ala tıklamıştım oysa ühühü
tebrikler arkadaşlar

benim o kadar beklemem den sonra sepete ekledim ve adres faslına kadar geldim ama arayan soran olmadı nasip değilmiş demekki hoş zaten türkcel de takılı değildi telefona .
cumacandır ve tytz hüsranından sonra soluğu n11 sitesinin yaptığı hatada aldım. değeri 1.500 tl ile 2.000 tl arasında olan deri halılar yanlış fiyatın açılmasıyla n11 sitesinde 1 tl'den satışa sunuldu. ve ürünler uzun bir süre bu şekilde kaldı yaklaşık 2 saat. firma telefonla aranılıp uyarı yapılsa bile ürün bu fiyatta kaldı. bende kızdım aldım bütün halıları. 50 milyarlık halı sadece 25 tl ye geldi. oh olsun. vermezlerse diye bütün yararıma olan belgeleri de belgeledim. bişey olduğunda sapına kadar savunucam. zaten sitedeki satıcı firma bütün ilanlarını kaldırdı ve ortadan yok oldu. bir çok ürün alan kişi var. n11'i kötü günler bekliyor.
cumacandır ve tytz hüsranından sonra soluğu n11 sitesinin yaptığı hatada aldım. değeri 1.500 tl ile 2.000 tl arasında olan deri halılar yanlış fiyatın açılmasıyla n11 sitesinde 1 tl'den satışa sunuldu. ve ürünler uzun bir süre bu şekilde kaldı yaklaşık 2 saat. firma telefonla aranılıp uyarı yapılsa bile ürün bu fiyatta kaldı. bende kızdım aldım bütün halıları. 50 milyarlık halı sadece 25 tl ye geldi. oh olsun. vermezlerse diye bütün yararıma olan belgeleri de belgeledim. bişey olduğunda sapına kadar savunucam. zaten sitedeki satıcı firma bütün ilanlarını kaldırdı ve ortadan yok oldu. bir çok ürün alan kişi var. n11'i kötü günler bekliyor.
ilginç hayırlısı olsun ama adamlara da yazık yanlışlık olmuşsa firma sahibine yani