Gönderen Konu: Eşime Söz Verdim ...?  (Okunma sayısı 14060 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cadisila

• Usta Kampanyacı
Ynt: Eşime Söz Verdim ...?
« Yanıtla #30 : 10 Nisan 2013, 00:34:42 »
bence bu yazılanları silme eşine en güzel sürpriz bu olur çünkü siz ona verdiginiz degeri çoktan gösterdiniz bile............
Hayat kısa...gez toz eğlen umursamadan... Mutlu ol 😁

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 10 Nisan 2013, 12:27:36 »
konuyu okuyup yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim inanın müthiş fikirler var yorumların içerisinde meğer nelerde isterlermiş bu bayanlar  :P

şu an birkaç  fikirde yoğunlaştım değerlendirmeye başladım bile

@cembik fikrin süper arkadaşım tuttum bu fikri  ;) oda dolusu balon fikri mükemmel rengarenk olacak balonlar  bunu sanırım deneyeceğim küçük sevgi sözcükleri bile bir hediye ama yinede hediyeli bir balon olacak içinde, hediyesini aldıktan sonrada yemeğe çıkmalıyız balonun içine ne hediye koyacağıma karar veremedim

balon içerisine altın yüzük takı falan olabilir onu düşünüyorum sürekli

@balca bu olabilirdi tatil yada özlediği birisinin yanı ama iş yerimden izin alamam sıkıntı aslında çok güzel bir fikirdi

mesela biz erkeklerin en çok seveceği hediye tuttuğu takımın forması tişörtü falan maçına bilet süper olurdu

Çevrimdışı f_y

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #32 : 10 Nisan 2013, 13:39:58 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bence bu yazılanları silme eşine en güzel sürpriz bu olur çünkü siz ona verdiginiz degeri çoktan gösterdiniz bile............
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Bu kadar önemseyip fikir aldığınızı görse, çöp bile verseniz mutlu olur zaten  ;)

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #33 : 10 Nisan 2013, 19:25:36 »
balon yapacaksan  üstüne notta yapıştır  :D ve içine hediye koymak için seçtiğin balonu önce bi şişir sonra havasını boşalt hediyeyi öyle koy
tüm kalbi duygularımla başarılar diliyorum  :D

Çevrimdışı cadisila

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 10 Nisan 2013, 20:36:39 »
çok güzel görünüyo yaaaaaaaaaaaa
Hayat kısa...gez toz eğlen umursamadan... Mutlu ol 😁

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 11 Nisan 2013, 00:33:41 »
Yaklasan evlilik yildonumumuzu goz onude bulundurarak (23 nisan) her pc basina gectigimde  bu konuyu acip basliyorum soylenmeye "aaaah ne kocalar var, aaaah ne dusunceli erkekler vaaar " diye:))))

Çevrimdışı mavigül

• Usta Kampanyacı
  • Hayırlısından versin Rabbim...Amin
« Yanıtla #36 : 11 Nisan 2013, 01:34:31 »
hahahahihihihohoho...birazda magazin  ;D

ayol ne yapayım balonlardan bahsedince bakın aklıma negeldi...(aykut ışıklar gibiyim  :D )

ibrahim kutlu ay bilmem kaç yıl önce birliktelerken, demet akalına çırağan sarayımı neydi orada bir oda tutup tavanını kırmızı helyumlu balonlarla süsletip, yatağı kırmızı örtülerle donatıp, ozamanın meşhur ve demetin çok istediği kırmızı cep telefonunuda kırmızı paketi ile yatağın üstüne koyup sürpriz doğum günü yapmıştı  :-\

tabi demetçiiiimin yaptığı bana göre çok daha romantik; ibrahim kutluayın işe yada spora herneyse gittiği yolların kenarlarındaki tüm bilboardlara '' bir demet ömrüm sana feda olsun uzun adam'' yazdırmıştı :'(

neydiler ne oldular yolları açık olsun nedeyim ama çok romantik değilmi...uzun adam ;)
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2013, 01:35:48 Gönderen: mavigül »

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
  • yaşadığının farkında mısın?
« Yanıtla #37 : 11 Nisan 2013, 11:26:39 »
hediyenin balona girmesi şart değil büyük olursa balonların arasında saklı da olabilir böylelikle kısıtlamazsınız hediye konusunda ki düşüncenizi ;)

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 11 Nisan 2013, 13:01:11 »
Yaklasan evlilik yildonumumuzu goz onude bulundurarak (23 nisan) her pc basina gectigimde  bu konuyu acip basliyorum soylenmeye "aaaah ne kocalar var, aaaah ne dusunceli erkekler vaaar " diye:))))

al benden de o kadar valla  :D
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 11 Nisan 2013, 19:21:09 »
balon yapacaksan  üstüne notta yapıştır  :D ve içine hediye koymak için seçtiğin balonu önce bi şişir sonra havasını boşalt hediyeyi öyle koy
tüm kalbi duygularımla başarılar diliyorum  :D

tşkr ederim