0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben iki yıldızlık oynadım, fizy aldım bıraktım fizy kullanıyorum, 1 ay daha premium olmak güzel. gerisine hiiç uğraşamam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben iki yıldızlık oynadım, fizy aldım bıraktım fizy kullanıyorum, 1 ay daha premium olmak güzel. gerisine hiiç uğraşamam fizy ne ? geçen kampanyada bir sürü fizy kazandım sevinmedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben iki yıldızlık oynadım, fizy aldım bıraktım fizy kullanıyorum, 1 ay daha premium olmak güzel. gerisine hiiç uğraşamam fizyde premium olunca normalinden ne farkı oluyor?ben normalini kullanıyorum da eğer iyi bi şeyse bende alıyım
Bu hediyemo çekiyle mesela 50 hediyemo 25 tlye karşılık geliyor atıyorum 10tl'lik bir hediyeden iki tane seçebiliyormuyuz yoksa seçemiyoruz da kalan 15 tl yanıyor mu bilen var mı? Ona göre hediye seçicem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu hediyemo çekiyle mesela 50 hediyemo 25 tlye karşılık geliyor atıyorum 10tl'lik bir hediyeden iki tane seçebiliyormuyuz yoksa seçemiyoruz da kalan 15 tl yanıyor mu bilen var mı? Ona göre hediye seçicem25 tllik markafoni veya lidyana veya misspera veya çiçeksepeti seçilebiliyor. miktar bölünmüyor
50 hedıyemo 25 tlyemı gelıyo sımdı
burdan gelen markofoni cekimi kullanmadım gecersiz diyor neden acaba