Diğer > Kampanya Şikayet

BİFİNCAN HEDİYE VERMEMEK İÇİN EFTEN PÜFTEN SEBEPLE ÜYELİKLERİ İPTAL EDİYOR

<< < (2/5) > >>

lusnika:
benim üyeliğide iptal ettiler şifremi değiştirmiş. sonradan tekrar şifre al sayfasına yönlendirdi bende doğum tarihimi farklı yazmıştım haliyle iptal etti üyeliğimi vay efendim neden yanlış yazıyormuşum

sacit:
aynı sorun yüzünden benimde üyeliğimi iptal etti

lusnika:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynı sorun yüzünden benimde üyeliğimi iptal etti
[/quote

adres tel vermişim doğum tarihim neyiine gerek değil mi bide güvenlik gerekçesi ile benim şifremi değiştiriyor bende de güvenlik önlemi alıyorum belkiii çok saçma gerekirse tüketici haklarına bile başvurururm acayip gızık oldum bi ara yolum düşecek zaten
--- Alıntı sonu ---

catpat07:
Benim de davet ettiğim kişi farklı hesapla bir üyelik daha almış ben de ona aracılık etmişim gerekçeye bakar mısınız bana ne ayol beni ne ilgilendirir davet etmişim üye olmuş ne sacma birsürüüüü de puanım vardı iptal etmişler

aylean:
Bende Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı demişim.Güncel durumdan haberiniz yok diye yazmışlar.Külliyen yalan.Bende yanıtla ile okkalı mesajlar attım.Hepsine cevap verdi.Bende sizin zamanınız çok bolheralde bir üyeyle böyle uğraşıyorsunuz dedi.Sizi şimdi sitenin iletişiminde şikayet edeceğim dedim.Bir daha cevap vermedi

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git