Biten Kampanyalar > Kazananlar

mt93 | Kazandıklarım Foto Albümü

<< < (33/36) > >>

LEGOLAS:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler mt93 ben 100 paket çekirdek kazandım hala gelmedi bugün aradım tadımı bayan çıktı kargonuz gönderildi dedi bende 1 saat sona bidaha aradım hangi kargo ile gönderdiniz diye kargonuz bugün gönderilecektir ded hem gönderildi diyolar hemde bugün göndercez diyolar okadar uğraştık kıreysler arabayı bulmak kolaymı  :)

--- Alıntı sonu ---
bugün yarın gönderirler yuriçiyle gönderdller benimkini ama ne  garipki paketi açtıgımda mng kargonun poşetiylede sarlmıstı ;D aktarmalı gibi bişey yapmışlar  sanırsam :)

--- Alıntı sonu ---
aktarmalı değildir :) ofislerine mng nin poşetlerini depolamıştır gönderen firma banada yurt içi ile gönderceklerini sölediler  :)

mt93:
Fikrimühimden :)

Reklamoney den Antibakteriyel Koruma Seti

mt93:
6 tane ayakkabı kutusu  geldi üstünde marie claire yazıyor .uzun zamanadır kampanyalarla ilgilenemedğim için nasıl kazandıgımı bilmiyorum.başka marie claireden hediyesi gelen var mı ?? ups kargo ile geldi bu arada...
ve nasıl kazandıgımı biri bana sölesin çok merak  ediyorum ;D akşama resmi koyarım :) kutu maket gibi kendin yapıyosun ;D

ahra:
tebrikler canım güle güle kullan

adavapuru:
Güle güle kullan arkadaşım soruları vardı cvplayıp yollamıştık yanılmıyorsam

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git