Internetten Para Kazan > Para kazan
Cep Telefonundan Reklam İzleyerek Para Kazanın. ÖDEME GARANTİLİ
sivrimon:
winat ipadime yükledim oturum acilamadi lütfen tekrar deneyin cıkıyor sürekli neden olabilir arkadaşlar
thesaw:
winat9 da sorun mu var 3 gündür oturum açma hatası veriyor bende aynı problemi yaşayan var mı acaba
Zemote:
Evet Winat ta Genel bir sorun var
arastiranbirannee:
hala düzelmedi değil mi? ne oldu acaba?
weltew:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinArkaslar tapporo pogramini tabletime yukledim ama kayit olamadim biturlu?
--- Alıntı sonu ---
yüklemesi lazım
Kayit olun veya giris yapinwinat ta bana günde 2 video geliyo onlarıda zaten herzaman izleyemiyorum bağlanma sorunu cok oluyor 15 kuruş veriyor video başına tapparo yu yükledim video izliyorum uygulamaları indiriyorum yanlız bir yer var anket doldur cep üyeliği falan diyor onlar olmuyor bende bir türlü
--- Alıntı sonu ---
üyeliklere anketlere pek girmeyin girersenizde ücretsiz üye kayıt anketlere takılın....
İndirip kurduğunuz uygulamaları tekrar telefondan kaldırınbişey olmaz.. Yani paranız düşmez...
Winatta sorun varmış bir kaç güne kadar düzelirmiş..
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinwinat ta bana günde 2 video geliyo onlarıda zaten herzaman izleyemiyorum bağlanma sorunu cok oluyor 15 kuruş veriyor video başına tapparo yu yükledim video izliyorum uygulamaları indiriyorum yanlız bir yer var anket doldur cep üyeliği falan diyor onlar olmuyor bende bir türlü
--- Alıntı sonu ---
tapparodan günlük ne kadar geliyor?
--- Alıntı sonu ---
tapoorodan günlük gelmiyor.. 5.OOO Toporro biriktirdiğiniz Anda hesapınıza 5 Dolar yatiyor..
Oda size bağlı ben yaklaşık 1 aydda 5 Dolar yani 9 TL kazandım..
Winat normalde günlük yolluyor ama 15 kuruş 30 Kuruş arası yolluyor..
Fiyatlar çok az ama sonucta video izleyerek oturduğumuz yerde havadan geliyor :D
Bu Tapoorodan gelen para :
--- Alıntı sonu ---
sırf tapporo ve wınAt9 merak ettiğim için tablet aldım android 2.3 tapporo program yüklü gmail hesabıda aldım onunla kayıt olmaya çalıştım ama olmuyor :(
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git