Internetten Para Kazan > Para kazan

Android cihazlarınızdan para kazanın

<< < (7/12) > >>

aktas533:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün ilk defa öğlen 14:00  reklamları 3 tane geldi
aksel mutfak
mekan restorant
bebekesya

--- Alıntı sonu ---

Reklam başı mı para yatırılyor acaba

--- Alıntı sonu ---

evet reklam tanesi 0,15 kuruşa geliyor.

Venceremos:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincihazım uyumlu değilmiş..

--- Alıntı sonu ---
bende de uyumlu değil yazmıştı. internetten .apk dosyasını indirdim öyle açtı. istersen link verebilirim.

--- Alıntı sonu ---

Benimde lg p350 telefonum var ama kuramadım :( çözümleme hatası diyor apk dosyası indirince. nasıl kurdunuz?
[/quote]

ben de kuramadım. Android sürümü 2.2 olduğu için desteklemiyor. 2.3'e yükseltmek gerekiyor. İnternette anlatımı var ama baya karışık. Bi ara deneyeceğim olursa size de haber veririm  :)

canay2608:

ben de kuramadım. Android sürümü 2.2 olduğu için desteklemiyor. 2.3'e yükseltmek gerekiyor. İnternette anlatımı var ama baya karışık. Bi ara deneyeceğim olursa size de haber veririm  :)
[/quote]

Teşekkürler:) ekstradan 90 kuruş fena olmaz inşallah yaparız  :)

canay2608:
Bu arada bugün ipadime 8 reklam geldi 14 ve 17 reklamları 3er tane olmak üzere ve 1.20 TL yatmış.. Telefonuma 90 kuruş yatmış 6 reklam geldi. Az gelince değişmiyor çok gelince artıyor belki de.

kamile25:
bende yukledım ama reklamlardan gelen bı para gormedım

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git