Internetten Para Kazan > Para kazan

Android cihazlarınızdan para kazanın

<< < (3/12) > >>

aktas533:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYas grubunuz nedir, uygun reklam bulunamadı bende

--- Alıntı sonu ---

29. reklamlar 11:00 14:00 ve 17:00 da geliyor. bugün iki tane geldi saat 11:00 da.
Kullanma kılavuzu: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---
peki 11:05'te girsek yine de gözüküyor mu reklam. kaça kadar duruyor.

--- Alıntı sonu ---
Kaça kadar durduğunu bilmiyorum fakat dışarıda olduğum birgün saat 15:30 da eve geldiğimde saat 14:00 reklamlarının 2 si duruyordu.

Venceremos:
bugün saat 14:00'de 3 reklamı sorunsuz izledim soruları da cevapladım fakat 17:00'de galiba yoğunluk yüzünden bağlantı sorunu yaşadım. Videoları zar zor izlesem de soruları cevaplayamadım. bağlantı hatası verdi. en son reklamın aktif olduğuna emin olun yazısı çıktı ve kapandı. hergün böyle yapacaksa işimiz var.

aktas533:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün saat 14:00'de 3 reklamı sorunsuz izledim soruları da cevapladım fakat 17:00'de galiba yoğunluk yüzünden bağlantı sorunu yaşadım. Videoları zar zor izlesem de soruları cevaplayamadım. bağlantı hatası verdi. en son reklamın aktif olduğuna emin olun yazısı çıktı ve kapandı. hergün böyle yapacaksa işimiz var.

--- Alıntı sonu ---

aynısı banada oldu ama paralar yatmış.  :D
o der arada öyle bakma ona sen  ;)

Venceremos:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün saat 14:00'de 3 reklamı sorunsuz izledim soruları da cevapladım fakat 17:00'de galiba yoğunluk yüzünden bağlantı sorunu yaşadım. Videoları zar zor izlesem de soruları cevaplayamadım. bağlantı hatası verdi. en son reklamın aktif olduğuna emin olun yazısı çıktı ve kapandı. hergün böyle yapacaksa işimiz var.

--- Alıntı sonu ---

aynısı banada oldu ama paralar yatmış.  :D
o der arada öyle bakma ona sen  ;)

--- Alıntı sonu ---
benim para eksik yatmış ama neyse buna da şükür :D
0,90 TL yatmış.

arastiranbirannee:
Samsung tablette yapamadım.. Nası yaptınız arkadaslar?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git