Diğer > Serbest Kürsü
Sigaraya zam !! Yeni Fiyatlar..
erimce:
çok şükür çabuk bırakabiliyorum..10 gün oldu bırakalı..zamda tuzu biberi oldu..darısı bırakmak isteyenlere.
gizemlitosbaga:
insan 10 lira yapar Marlboroyu şimdi bi de 25 kuruşlarla uğraşıcaz :P
3333iga:
marlboro 9.00 parlement 9,50 oldu..lark lm ler 6,50 oldu..bunlar kesin fiyat listeleri..murattı 7,50 bu arada
biolog:
Bu zamlar sigara kaçakçılarının işine geliyor.
Benim sigara içen tanıdıklarımın % 80 i kaçak sigara içiyor.
Ara sokaklarda köşe başlarında tütüncü dükkanları var.Tabelaları bile var ya.Tütüncü yazıyor tabelada.Tezgah altında kaçak sigara satıyorlar.Hiçbir yaptırım yok.
Hindistan, Bangladeş gibiyiz valla.
Bu arada sadece sigara değil herşeye zam geldi.Konut satışlarından alınan % 1 lik vergi % 18 e çıktı.300 yüz bin tl ye alınan daireden 3 bin tl vergi alınırken şimdi 54000 tl vergi alınacak.
İyi iyi memleket iyiye gidiyor. :)
gizemlitosbaga:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBu zamlar sigara kaçakçılarının işine geliyor.
Benim sigara içen tanıdıklarımın % 80 i kaçak sigara içiyor.
Ara sokaklarda köşe başlarında tütüncü dükkanları var.Tabelaları bile var ya.Tütüncü yazıyor tabelada.Tezgah altında kaçak sigara satıyorlar.Hiçbir yaptırım yok.
Hindistan, Bangladeş gibiyiz valla.
Bu arada sadece sigara değil herşeye zam geldi.Konut satışlarından alınan % 1 lik vergi % 18 e çıktı.300 yüz bin tl ye alınan daireden 3 bin tl vergi alınırken şimdi 54000 tl vergi alınacak.
İyi iyi memleket iyiye gidiyor. :)
--- Alıntı sonu ---
bu noktada düşündüğüm birkaç şey var şu an.
1-yarışmadan kazandığım 16000 liranın vergi kesintisi şimdi daha mı fazla olacak?
2-bomontiye de zam geldi mi?
3-milli piyango yılbaşı çekilişinde son iki rakamdan çeyrek bilete kazandığım 80/4=20 liranın bir rakamı vergi olarak kesilir mi, 10 liram garanti mi?
4-cumhurbaşganımız instagramı kullanmaya başladı diye ondan da vergi almaya başlarlar mı?
5-babam böyle şarkıları nereden öğrendi?
saygılar.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git