Arkadaşlar eğer Garanti Bankası kredi kartlarıyla 75 liralık alışverişten sonra slibinizde çıkan kodu mesajla yollayıp bankadan bilet kazandıysanız,1-3 ocak tarihleri arasında bankaya kayıtlı cep numaranızdan AMORTI yazıp 3340 a yollamayı unutmayınız.10 lira bonus verecekler.
En az 1 bilet için katılım yapan herkes bu kampanyadan faydalanıyor.
Bilgilerinize..
bana 1000 tl çıktı mesaj geldiğinde şok oldum :d telif hakkı falan isterlermi nesinede hesabıma yatırmışlar hemen
garantiden 2 biletim vardı hiçbir şey çıkmadı 10 tl alırız artık ama aklınızda olsun kaç biletin olursa olsun sadece 1 tane amorti garantisi var 1 tane 10 tl yani
bana da birine 20 tl birine 10 tl çıkmış
dört biletimiz vardı. birine 2000tl çıkmış.Ama çeyrek.500 tl alacağım.Yeni yıl ilk uğuru ile geldi
dört biletimiz vardı. birine 2000tl çıkmış.Ama çeyrek.500 tl alacağım.Yeni yıl ilk uğuru ile geldi
tutturmadıgınız bısey varmı

herkese hayırlı olsun babama dedıgım halde 5 bılet almıs 50 tl cöpe gıttı
canım dördünde umutluydum ama 3 ünü tutturamadım.Şaka bir yana mp bileti alınca kötü oluyorum.Eşim ileilk yılbaşını kutluyorduk.Ozaman bir bilet almıştık.Sadece bir tane.Bakmadık bile.Aradan bir iki gün geçti bir bakalım dedim.Yemin edrim en büyük ikramiyede sadece bir rakam değik.Sondan ikinci rakam bizim yedi kazana numara 4.Çok çok üzüldüm.Teselli aldık.Bizim bayiye çıkmış kazanan bilet.Aynı şey sayısaldada oldu.Eşim iki kere 5 te kaldı.birinde 1500tl birinde 2250tl aldık.Yine çok üzüldük.Ama kısmet değilmiş.Ama birgün en büyük ikramiye bana çıkacak.
o kadar bilet vardı hepside foss çıktı sen gelde sinir olma
tek bilet almıştık zaten amorti bile çıkmadı

biz alıştık buna artık şaşırmıyoruz