0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Donanım haberde bir konu görmüştüm Pepsi ve her saat başı bir İpod Touch kampanyası.Bakkaldan bir kaç kola aldım yolladım birisi bana çıktı sonra bi tane daha çıktı sonra sonra sonra arkası gelmişti...Zuhal hanım eskiden bu bahsettiğin şeyler daha çoktu çünkü kampanyalar bu kadar duyulmuyordu ve bu kadar uğraşan da yoktu...Şimdi kazananlar kesinlikle daha farklı farklı isimler demek ki eski hali görsen ne yapardın zuhal...Tekin acar eskiden parfüm kampanyasını böyle değil ilk 10 kişiye veriyordu 5 tanesini 1 kişinin kazandığını bilirim.Ki tanesi şu an 200 lira o parfümün... face ve twitter yaygınlaştı artık zuhal bundan sonra aslında gerçekten zor eskiden kampanyacılık,kampanyacı vardı...şimdi facede twitt.. de felan inanılmaz hızlı yayılıyor,duyuluyor.Aslında şu an çeşitlilik var eskiden çok daha beterdi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDonanım haberde bir konu görmüştüm Pepsi ve her saat başı bir İpod Touch kampanyası.Bakkaldan bir kaç kola aldım yolladım birisi bana çıktı sonra bi tane daha çıktı sonra sonra sonra arkası gelmişti...Zuhal hanım eskiden bu bahsettiğin şeyler daha çoktu çünkü kampanyalar bu kadar duyulmuyordu ve bu kadar uğraşan da yoktu...Şimdi kazananlar kesinlikle daha farklı farklı isimler demek ki eski hali görsen ne yapardın zuhal...Tekin acar eskiden parfüm kampanyasını böyle değil ilk 10 kişiye veriyordu 5 tanesini 1 kişinin kazandığını bilirim.Ki tanesi şu an 200 lira o parfümün... face ve twitter yaygınlaştı artık zuhal bundan sonra aslında gerçekten zor eskiden kampanyacılık,kampanyacı vardı...şimdi facede twitt.. de felan inanılmaz hızlı yayılıyor,duyuluyor.Aslında şu an çeşitlilik var eskiden çok daha beterdi.Harika özetlemişsiniz Ben de Pepsi'nin Saat başı verdiği iPod Touch'lar ile kampanya dünyasına merhaba dedim. Ve gerisi çorap söküğü gibi geldi. Evin her köşesinde 3D Tv'ler, iPad'ler, Mac'ler Bunları kazanmak pek kolay değildi tabii. Hepsini jüri seçimi ile kazandım. Birazda yetenekleriniz ile alakalı. Ben farklı şeyler düşünmeyi ve yazı yazmayı çok severim. Karşılığını da kampayalar ile aldım diyelim
Ben 1986 buyana uraşıyorum ilk Küçük hediyelerle top Tişort defterle başladım kazanmayı Yıllardır uraşıyorum azimle Kazanmıyanlar iyi düşünün ben Antalyada Ankara da kampanya olan mağazalarda bile alış veriş yapıyorum kargo parasını esirgemeden Çoruma getirtiriyorum Ankarada oturduğum yılar tüm market market dolaşırdım internet yokkende günlük 3 veya 5 gazete alırdım onların ilanlarını takip ederdim Bu da bir emek Kalbinizi temiz tutun ben herkesi düşünüyorum arkadaşlarımda kazansın önce onlar için dua ediyorum İşallah sizde kazanırsınız Allah ne verirse versin hayırlı olanı versin araba ev eşyamış Size bir konu annatayım Adamın biri durmadan Allaha dua ediyormuş allahım bana ev ver diye bir günde isyan etmiş benim dualarım neden kabul edilmiyor diye allaha Rabbimde bunada ev veriyor ama başına büyük felaketler gelmiş evi yanmış çocukları yaralanmış adam annamış Allahım bana hayırlı olanı ver demeye başlamış