Diğer > Serbest Kürsü
@MedyaEvent gerçek mi sahte mi?
sahaneyedili:
sahte olması daha agırlıklı büyük markalar bile ipad falan veremiyor bi tweetle
oylamaydı, fotograftı iflahını söküyolar insanın :-X güvenemedim
krizantem34:
bu sayfayı bence biri bu kampanyayı üye olup kendı sayfasına para kazandırtmak için yapıyor.. ayrıca media avent 'e bağlı mademler neden twıt sayfasında web adresı belırtmemış ve medıa avent yabancı sıteye bağlanıldığında twıt ve face bloguna tıklayınca yabancı şahıs twıt çıkıyor ıngılızcesı ıyı olan arkadaş bu kısıyle bağlantı kursundaa şıkayet edelım eğer yarısma dogru değılse ??
kyigit:
ben de dün katılcaktım ama telefon numarasıyla üyelik istediklerine katılmakta tereddüt ettim bıraktım.. sırf rt olanlara katıldım ama kazanamadım.. kazananlar hediyesi gelirse yazarsa ancak o zaman anlayabiliriz ne olduklarını
cikcikgribi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinDedim o kadar hediye veriyorsunuz, 3 kuruşluk site tıklatma, üye ettirme parası peşindesiniz. Böyle bir mesaj attı:
Efendim ödülleri dağıtırken bunların masraflarını çıkarmak için referanslı link veriyoruz yoksa ödül dağıtamayız bilginize
İnanmadım ama katılmıyor değilim. Gerçekte olabilir
--- Alıntı sonu ---
size mantıklı birşey söylemiş ama 50-100 referansla ipad'in parasını çıkaramaz. bunlar kim ki her telden ödül dağıtıyorlar. böyle şey olamaz. gidebildiği yere kadar gitsin diyor adam. ne kadar kişi bulsam kardır ;) itibar göstermeyin bence. kimsenin de hediyesinin geleceğine inanmıyorum. zaten gelirse veya gelmezse buradan da söylersiniz.
loopselcuk:
büyük bir olasılıkla fake
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git