Biten Kampanyalar > Kazananlar

Flormardan pilates lastiği geldi.

<< < (6/17) > >>

araZ87:
Bende üye olmuştum ama hala tık yok :) acaba hala gelir mi ki :D pilates topuyla spor eğlenceli oluyormuş öyle duymuştum işimizede yaramaz değil hani :)

cemrem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinheeee bumuymuş.. :-[
tabi ben alakasız bir bünye olarak demek gelse onu şişirmeye çalışıcaktım..  ;D ;D
e olsun yine yerde fln bacağına gerip çektirme suretiyle spor yapabiliosun demek ..  ;D
güle güle kullan şekerim..  :D

--- Alıntı sonu ---

ya sen çok alemsin güzelim ya vallahi bir gün öldürecen beni gülmekten :)

capsgirl:
uzun zamandır uyeyım ama bakalım gelecek mi :)

banban:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinheeee bumuymuş.. :-[
tabi ben alakasız bir bünye olarak demek gelse onu şişirmeye çalışıcaktım..  ;D ;D
e olsun yine yerde fln bacağına gerip çektirme suretiyle spor yapabiliosun demek ..  ;D
güle güle kullan şekerim..  :D

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

bende yazarken pek bir gülüyorum kendi kendime evde..  ;D

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinheeee bumuymuş.. :-[
tabi ben alakasız bir bünye olarak demek gelse onu şişirmeye çalışıcaktım..  ;D ;D
e olsun yine yerde fln bacağına gerip çektirme suretiyle spor yapabiliosun demek ..  ;D
güle güle kullan şekerim..  :D

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

bende yazarken pek bir gülüyorum kendi kendime evde..  ;D

--- Alıntı sonu ---

şaşırdım ama gelince zaten uyku sersemiydim poşetin içinde lastiği görünce bu ne felan oldum

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git