Diğer > Görüş ve Öneriler

Facebook Hesabım Arkadaşlarımın Duvarlarına Reklam Yolluyor.

(1/2) > >>

hicazfasli:
Arkadaşlar facebook hesabım,arkadaşlarımın duvarlarına devamlı mikrosoft reklamı yolluyor.Engellemek için çok uğraştım,ama başarılı olamadım.Bu reklamı nasıl engelleyebilirim?Bu konuda yardımcı olan olursa çok memnun olurum.  :(

okitya:
Hesap ayarları > Uygulamalara girin. Son 24 saatte kullanılan ve tanımadıgınız uygulama varsa yanında x işaretine basıp kaldırın

hicazfasli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHesap ayarları > Uygulamalara girin. Son 24 saatte kullanılan ve tanımadıgınız uygulama varsa yanında x işaretine basıp kaldırın

--- Alıntı sonu ---

Cevap için teşekkür ederim.

Dediğiniz gibi yaptım bakalım,inşallah düzelir.

hicazfasli:
Dediğiniz gibi uygulamalara girip kullanmadığım tüm uygulamaları kaldırdım,bir süre sonra istenmeyen yani kaldırdığım uygulamaların yine aktif olduğunu gördüm.  >:(

Ben uygulamayı kaldırıyorum ve facebooka şikayet ediyorum,ama ne olursa olsun o istenmeyen uygulama tekrar uygulamalara giriyor.

Tabiri caizse istenmeyen uygulamalarla köşe kapmaca oynamaktan bıktım,hatta bazı arkadaşlar beni uyardılar,bu reklamınızı kaldırın diye.

Daha başka ne yapabilirim?  :(

Smile:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDediğiniz gibi uygulamalara girip kullanmadığım tüm uygulamaları kaldırdım,bir süre sonra istenmeyen yani kaldırdığım uygulamaların yine aktif olduğunu gördüm.  >:(

Ben uygulamayı kaldırıyorum ve facebooka şikayet ediyorum,ama ne olursa olsun o istenmeyen uygulama tekrar uygulamalara giriyor.

Tabiri caizse istenmeyen uygulamalarla köşe kapmaca oynamaktan bıktım,hatta bazı arkadaşlar beni uyardılar,bu reklamınızı kaldırın diye.

Daha başka ne yapabilirim?  :(

--- Alıntı sonu ---

Uygulamayı kaldırdıysanı tekrar geri gelmesi çokilginç, bide şifre değiştirmeyi deneyin

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git