Diğer > Görüş ve Öneriler
Facebook Hesabım Arkadaşlarımın Duvarlarına Reklam Yolluyor.
hicazfasli:
Arkadaşlar facebook hesabım,arkadaşlarımın duvarlarına devamlı mikrosoft reklamı yolluyor.Engellemek için çok uğraştım,ama başarılı olamadım.Bu reklamı nasıl engelleyebilirim?Bu konuda yardımcı olan olursa çok memnun olurum. :(
okitya:
Hesap ayarları > Uygulamalara girin. Son 24 saatte kullanılan ve tanımadıgınız uygulama varsa yanında x işaretine basıp kaldırın
hicazfasli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinHesap ayarları > Uygulamalara girin. Son 24 saatte kullanılan ve tanımadıgınız uygulama varsa yanında x işaretine basıp kaldırın
--- Alıntı sonu ---
Cevap için teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi yaptım bakalım,inşallah düzelir.
hicazfasli:
Dediğiniz gibi uygulamalara girip kullanmadığım tüm uygulamaları kaldırdım,bir süre sonra istenmeyen yani kaldırdığım uygulamaların yine aktif olduğunu gördüm. >:(
Ben uygulamayı kaldırıyorum ve facebooka şikayet ediyorum,ama ne olursa olsun o istenmeyen uygulama tekrar uygulamalara giriyor.
Tabiri caizse istenmeyen uygulamalarla köşe kapmaca oynamaktan bıktım,hatta bazı arkadaşlar beni uyardılar,bu reklamınızı kaldırın diye.
Daha başka ne yapabilirim? :(
Smile:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinDediğiniz gibi uygulamalara girip kullanmadığım tüm uygulamaları kaldırdım,bir süre sonra istenmeyen yani kaldırdığım uygulamaların yine aktif olduğunu gördüm. >:(
Ben uygulamayı kaldırıyorum ve facebooka şikayet ediyorum,ama ne olursa olsun o istenmeyen uygulama tekrar uygulamalara giriyor.
Tabiri caizse istenmeyen uygulamalarla köşe kapmaca oynamaktan bıktım,hatta bazı arkadaşlar beni uyardılar,bu reklamınızı kaldırın diye.
Daha başka ne yapabilirim? :(
--- Alıntı sonu ---
Uygulamayı kaldırdıysanı tekrar geri gelmesi çokilginç, bide şifre değiştirmeyi deneyin
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git