kızımın fotoğrafları için arka fon kullanıp süslemek istiyorum bunun için bildiğiniz bi program yada link var mı?? ( photoshop bilmiyorum hazır resmin arkasına sağına soluna falan eklemeler yapılan programlar vardı kullandığım şu an bulamıyorum)..
En basiti Photoscape resimi programa attıktan sonra "marj"a tıklayıp yukarısına altına sağına soluna ekleme yapabilirsin.
En basiti Photoscape resimi programa attıktan sonra "marj"a tıklayıp yukarısına altına sağına soluna ekleme yapabilirsin.
kusura bakmazsan anlamadım photoscape programını indirip resmi ona mı yüklemem gerekiyor..
kusura bakmazsan anlamadım photoscape programını indirip resmi ona mı yüklemem gerekiyor..
evet resmi photoscape ile açman gerekiyor
teşekkür ederim deniyorum ama sanırım bu program benim için fazla karışık ben dreamlight photo editor tarzında bişeyler arıyorum yani kullanımı oldukça basit bişey dreamlight de üstünde değişiklik ve fon yapabiliyorum sadece buna artı olarak sağına soluna resim falan atmak istiyorum ilginiz için çok teşekkür ederim..
evet aradıklarım bunun gibi çok teşekkür ederim yalnız sonda resimli çocuk örnekleri hangi linkte onları göremedim..
evet aradıklarım bunun gibi çok teşekkür ederim yalnız sonda resimli çocuk örnekleri hangi linkte onları göremedim..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Sonda Soldaki menudeki sayılara tıklayın değişşir
tamamdır çok çok teşekkür ederim her ikinize de..