Diğer > Serbest Kürsü
arkadaslar bakarmisiniz :(
turuncu993:
çok teşekkür ederim arkadaşlar.aslında hiç böyle biri değildim aksine hastalıkta neymiş der geçerdim taa ki doğumdan sonra panik atağa yakalanıncaya kadar..
Allah tüm hastalara acil şifalar versin.herşeyin başı sağlık gerçekten..
simonbolivar:
geçen gün bir arkadaşım panik atağı günde sadece 2 duble rakı veya şarap ile yendiğini söyledi üstelik doktor tavsiyesiyleymiş, tabi ki tercih sizin
Zemote:
Geçmiş Olsun
Esmanur:
Canım benim işin tıbbi boyutu nedir bilmiyorum ama boşluğa düştüğünde dua okumayı dene Ayetel kürsi,felak,nas okumayı dene sonuçta ortada çok büyük bir hastalık olmadığı halde vesveseye kapılıyor ve hüzün yaşıyosun.Bu duaları okuduğumda bana iyi gelir ve rahatlarım.zihnini olumsuz düşüncelerin kirletmesine izin verme daha kötüsüde olabilirdi diyip şükret inşallah.
insanın bu duygular elinde değil ama ne bileyim rahatlamak için biryerlerden minik bir işaret bekle.
çok basit bir örnek vereyim
pazar günü dawn sendromlu oğlyum rahatsızlandı basit bir üst solunum yolu hastalığı imiş.
ama karnına dokundurmadığı için biz farklı bir genetik rahatsızlığıda var o sandık ve ben doktora götürene kadar kurdum da kurdum.
ağladım dualar ettim''Allahım dilindeki düğümü çözde yavrumun derdi nedir anlayım''
neyse muaynemizi olduk
dr bana çocuk iyi ama senin bugün neyin var dedi.her zaman gittiğimiz doktor başladım ağlamaya hocam diğer rahatsızlığını tetikledi sandık vs vs......sonra eve geldim.dünyam başıma yıkılmış gibiyim
tv izliyorum
adı aklıma gelmiyor bir hoca sohbet veriyor dünyada çekilen sıkıntıların nedenleri ile ilğili
dinledim dinledim dinledim ve o konudan kendime dersler çıkardım rahatladım
bu tarz şeylerde insana iyi geliyor inşallah en kısa zmanda korkularından kurtulursun.
rabbim dermensız dert vermesin
turuncu993:
Hepinizden Allah razı olsun..Allah tüm hastalara şifa versin inşallah.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git