Diğer > Serbest Kürsü
kızıma güzel bir isim
balca:
en cok Sanem'e üzülmüştüm halamın adı olduğu için o Trabzon müftüsümü ne adam anlamının put olduğunu demişti :(
drosera:
benim 2 oğlum var.6 yaşındaki oğlumun adını Furkan koyduk.hakkı batıldan batılı yanlıştan ayıran ve kur-an demek.2. hamileliğimdede kızım olursa adını Asel koymak istedim.aslında ismin tamamı asel-ül-azra.kulağa okunurken böyle okunması gerekir.ama asel yada azra olarak seslenebilirsiniz.ismin tamamı cennette akan bal nehri.Asel bal demek.Azra temizlik berrakllık,el değmemiş demek.rabbim bana bir erkek evlat daha verdi.bende onun adını Eymen kkoydum.Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu kimse.peygamber efendimizin dadısının oğlu beraber büyümüşler,beraber savaşmışlar.sahabe ismidir.annesinede ümmü-eymen derlermiş.
ismin anlamı cidden önemli.kim ne derse desin çocuk konulan ismin özelliğini taşıyor.Eymen doğduğundan beri bize çok uğurlu geldi.birde çocuğunuza kesinlikle taş kay toprak vs gibi anlam teşkil edecek isimler koymayın.çünkü peygemaber efendimiz bu tarz isimler kkonulmaması gerektiğini söylemiştir ve yasakladığı isimlerde vardır. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin burdan inceleyebilirsiniz.
hayırlı doğumlar dilerim...
madımak:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinen cok Sanem'e üzülmüştüm halamın adı olduğu için o Trabzon müftüsümü ne adam anlamının put olduğunu demişti :(
--- Alıntı sonu ---
yegenımın adıda sanem anlamı tapılacak kadar guzel kadın kadın gecıyor cogu yerde ona ıstınaden koymuslardı ;)
halehan:
bencede isim seçerken anlamına dikkat edin.anlamı güzel olsun.bu arada 2 isimli olursa bebeğinizin şanslı bir insan olacağınıda söyleyeyim.çift isimli insanlar daha şanslı oluyormuş öyle duymuştum.isim öneriside bemim oğlumun ismi AHMET KAAN,kızımın ismide EMİNE ŞULE.kızımın ismini pelin süheda koymak isterdim ama.
balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinen cok Sanem'e üzülmüştüm halamın adı olduğu için o Trabzon müftüsümü ne adam anlamının put olduğunu demişti :(
--- Alıntı sonu ---
yegenımın adıda sanem anlamı tapılacak kadar guzel kadın kadın gecıyor cogu yerde ona ıstınaden koymuslardı ;)
--- Alıntı sonu ---
bılmıyorum canım ya o adam put dedi,hatta o hızla halama telefon acmısım o da dıyorkı napayım 40dan sonra ısım de degısmez :D :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git