Diğer > Serbest Kürsü

kızım telefonumla internetten oyun satın almış :(

(1/2) > >>

fatosmurat:
az önce telefon kızlarımdan birinin elindeydi. samsung mobile girmiş ordan bowling oyunu satın almış. 15 tl miş mesaj gelmiş. hattımda 6 küsür tl olduğu için borçlandırılmışım. MH aradım ama alınan oyunun iptal edilemeyeceğini, ilk kontör yüklememde 15 tl nin düşüleceğini söyledi :/ sinir oldum ya iptal etmenin bir yolu var mı bunu nasıl iptal ederim  :'( :'( :'( :'( :'( :( :( :( :(

drosera:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaz önce telefon kızlarımdan birinin elindeydi. samsung mobile girmiş ordan bowling oyunu satın almış. 15 tl miş mesaj gelmiş. hattımda 6 küsür tl olduğu için borçlandırılmışım. MH aradım ama alınan oyunun iptal edilemeyeceğini, ilk kontör yüklememde 15 tl nin düşüleceğini söyledi :/ sinir oldum ya iptal etmenin bir yolu var mı bunu nasıl iptal ederim  :'( :'( :'( :'( :'( :( :( :( :(

--- Alıntı sonu ---

bunu benim oğlumda aynını yapmıştı.senin 15 benim 24 tl idi.5 taksidemi ne bölmüşler.her kontür yüklediğimde hiç bakiyem kalmıyodu.iptal edilemiyor maalesef.ben daha yeni kurtuldum.oğlumu telefonuma yaklaştırmıyorum.geçmiş olsun mecbur ödeyeceksiniz

fatosmurat:
saolun sanırım  6 taksit buda  3 tl kesilmiş şimdi.. en azından hissetmeden bitecek. telimdeki tüm oyunları sildim şimdi. demosunu koymuşlar altındada satın al yazıyor. tamama basınca almış oluyorsun ne bir şifre girmek var ne bişey ne kadar saçma. birazdan aveayı da arıycam ağzıma geleni sayıcam.

nesliyaren:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaz önce telefon kızlarımdan birinin elindeydi. samsung mobile girmiş ordan bowling oyunu satın almış. 15 tl miş mesaj gelmiş. hattımda 6 küsür tl olduğu için borçlandırılmışım. MH aradım ama alınan oyunun iptal edilemeyeceğini, ilk kontör yüklememde 15 tl nin düşüleceğini söyledi :/ sinir oldum ya iptal etmenin bir yolu var mı bunu nasıl iptal ederim  :'( :'( :'( :'( :'( :( :( :( :(

--- Alıntı sonu ---

geçmiş olsun canım, ben de dün birini arayacaktım bi baktım hiç dakikam yok :( yeni 10 tl yüklemiştim :( cana geleceğine mala gelsin :(

fatosmurat:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaz önce telefon kızlarımdan birinin elindeydi. samsung mobile girmiş ordan bowling oyunu satın almış. 15 tl miş mesaj gelmiş. hattımda 6 küsür tl olduğu için borçlandırılmışım. MH aradım ama alınan oyunun iptal edilemeyeceğini, ilk kontör yüklememde 15 tl nin düşüleceğini söyledi :/ sinir oldum ya iptal etmenin bir yolu var mı bunu nasıl iptal ederim  :'( :'( :'( :'( :'( :( :( :( :(

--- Alıntı sonu ---

geçmiş olsun canım, ben de dün birini arayacaktım bi baktım hiç dakikam yok :( yeni 10 tl yüklemiştim :( cana geleceğine mala gelsin :(

--- Alıntı sonu ---

tabiki orası öyle de i,şte bu kadar basit olmamalı yani, netten bişey alırken numara giriyoruz güvenlik no giriyoruz bundada telefon hatının pin numarasını girebiliriz mesela. ama yok resmen tuzak bu. herkes en az 1 kez bu hataya düşse adamlar zengin olur zaten  :'(

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git