Diğer > Kampanya Şikayet

PUAN TARLASI

(1/2) > >>

tayaro:
:)9.AYDA KAZANDIĞIM HEDİYEYİ SEÇTİM AMA NE GELEN VAR NE GİDEN.sonra 10.AYDADA KAZANDIM  FAKAT 9.AYIN HEDİYESİNİ ALAMADIĞIMDAN HEDİYE BİLE SEÇMEDİM HENÜZ.NEDEN GÖNDERİLMİYOR.GEÇEN HAFTA BİR YARIŞMAYA GİRDİM KAZANDIM VE 2 GÜN SONRA KOCAMAN PAKETLİ HEDİYEM EVİMDEYDİ.DAHA NE >:( KADAR BEKLEMELİYİM :o

sivrimon:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin:)9.AYDA KAZANDIĞIM HEDİYEYİ SEÇTİM AMA NE GELEN VAR NE GİDEN.sonra 10.AYDADA KAZANDIM  FAKAT 9.AYIN HEDİYESİNİ ALAMADIĞIMDAN HEDİYE BİLE SEÇMEDİM HENÜZ.NEDEN GÖNDERİLMİYOR.GEÇEN HAFTA BİR YARIŞMAYA GİRDİM KAZANDIM VE 2 GÜN SONRA KOCAMAN PAKETLİ HEDİYEM EVİMDEYDİ.DAHA NE >:( KADAR BEKLEMELİYİM :o

--- Alıntı sonu ---

Buraya paylaşma şikayete paylaş burada sadece yeni kampanyalar yer alır :)

duyguca:
bende oynamayı kestim maalesef

simge87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNEDEN AYLAR GEÇMESİNE RAĞMEN NE BİR SES VAR NEDE KAZANDIĞIM HEDİYELER.KİMSE İLGİLENECEKMİ BU KONUYLA

--- Alıntı sonu ---

niye biz ilgileniyoruz git siteyle görüş ayrıca büyük harfle yazmak yasak

sacit:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNEDEN AYLAR GEÇMESİNE RAĞMEN NE BİR SES VAR NEDE KAZANDIĞIM HEDİYELER.KİMSE İLGİLENECEKMİ BU KONUYLA

--- Alıntı sonu ---

niye biz ilgileniyoruz git siteyle görüş ayrıca büyük harfle yazmak yasak

--- Alıntı sonu ---

sakin ol şampiyon  :D ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git