Diğer > Serbest Kürsü
10 KASIM...
turuncu993:
İçim buruk.yarının hüznü şimdiden çöktü içime..Boğazımda bi yumru...3,5 yaşındaki kızımın 10 kasım gösterisi vardı bugün..O minnacık yavruların gözlerindeki atatürk sevgisini görmeliydiniz..Nasıl büyük bir sevgidir bu..tanımadan görmeden nasıl sevilebilir bu derece bir insan..Kızımla ve diğer çocuklarla bir kez daha gurur duydum.Allah böyle Öğretmenleri başımızdan eksik etmesin ki çocuklarımız Atatürk sevgisiyle büyüyebilsinler...
Rahat uyu ATAM..Gelecek nesil seni asla unutmayacak ve unutturmayacak !!!
aylean:
eskiden millet bayramlarda tatile gidiyordu.Şimdi 10 kASIMDA taa uzak diyarlara gidiliyo.
gizgizar:
Atatürk ü anlamış nesilleri yetiştirmek olmalı amacımız..sevgi ve saygıyla anıyoruz Atamızı..
cilekrecelii:
hakkı ödenmeyecek bir insan nur içinde yatsın
nesliyaren:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinİçim buruk.yarının hüznü şimdiden çöktü içime..Boğazımda bi yumru...3,5 yaşındaki kızımın 10 kasım gösterisi vardı bugün..O minnacık yavruların gözlerindeki atatürk sevgisini görmeliydiniz..Nasıl büyük bir sevgidir bu..tanımadan görmeden nasıl sevilebilir bu derece bir insan..Kızımla ve diğer çocuklarla bir kez daha gurur duydum.Allah böyle Öğretmenleri başımızdan eksik etmesin ki çocuklarımız Atatürk sevgisiyle büyüyebilsinler...
Rahat uyu ATAM..Gelecek nesil seni asla unutmayacak ve unutturmayacak !!!
--- Alıntı sonu ---
Her şeyi söylemişsin arkadaşım, ağzına sağlık.... Atatürk gibi insana hakaret edenlere ve iftira atanlara yazıklar olsun diyorum.... Ben çocuğumu Atatürk ve Cumhuriyeti seven aydınlık bir birey olarak yetiştireceğim....
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git