Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Hyundai Test Sürüşü Kazananlar

<< < (3/5) > >>

Tuanna:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhemen balıkesir olunca kıskanmayın durun:)

--- Alıntı sonu ---

Bende Balıkesirliyim kıskanmam sevinirim de hiç bir kampanyada bu kadar Balıkesir ismini görmemiştim şaşırdım işte :)

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhemen balıkesir olunca kıskanmayın durun:)

--- Alıntı sonu ---

Bende Balıkesirliyim kıskanmam sevinirim de hiç bir kampanyada bu kadar Balıkesir ismini görmemiştim şaşırdım işte :)

--- Alıntı sonu ---

hile zor bunda ehliyet fotokopisi istemişlerdi.

diazem:
Sirf senin icin resmi buyuttuk bi tesekur yok hala  :o

O degilde hile kolay tanidik olduktan sonra...

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfoto makinesi kazananlar hiç okunmuyor desem yeridir :(

--- Alıntı sonu ---
Soyadini gormesemde zibil gibi Balıkesir var valla.

--- Alıntı sonu ---

Dalgınlık kardeşim emeğine sağlık teşekkürler.

Tuanna:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhemen balıkesir olunca kıskanmayın durun:)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

hile zor bunda ehliyet fotokopisi istemişlerdi.

--- Alıntı sonu ---

Ehliyeti olan en az 200 arkadasım var :) İstedikten sonra hile denmezde arkadas kayırmaca denebilir..:))

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git