Biten Kampanyalar > Kazananlar

mens health aradı ve ...

<< < (7/8) > >>

yassuri:
heralde.benimde bi derdim yok 2. hediye yok dendiğindede çokda doğal karşıladım. niye böyle tepki veriyolar anlamadım.  ???

banban:
 ???

sponge:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinheralde.benimde bi derdim yok 2. hediye yok dendiğindede çokda doğal karşıladım. niye böyle tepki veriyolar anlamadım.  ???

--- Alıntı sonu ---

dergini prestiji anlamında böyle davranması normal çünü 2 ay arka arkaya aynı kişiye kazandırdıkları takdirde çok kötü bir imaj zedelenmesi demektir, haklılar!sen yanlış anladın sadece ama büyütülecek bir oaly değil tabi ki!

yassuri:
yanlış anlaşılma olmuşp ama bi yazı içinde bukadar uğraşmaları bence derginin prestijini zedeleri dersin işte yanlış anlaşılma olmuş 2 kez arandığımdan yanlış anlamışım. ama bukadar üstelemeleri bence yanlış

sponge:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyanlış anlaşılma olmuşp ama bi yazı içinde bukadar uğraşmaları bence derginin prestijini zedeleri dersin işte yanlış anlaşılma olmuş 2 kez arandığımdan yanlış anlamışım. ama bukadar üstelemeleri bence yanlış

--- Alıntı sonu ---

olur böyle şeyler bazen uzatmamak gerek!

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git