Hergun 1 dvt hakkım var arkadaslar sıraya yazdım en kısa sürede atıyorum.
Saçma sapan bir site boşuna emeğinize yazık titanium 6 aylık antivirüs almıştım sadece baya puan biriktirdim 3-4 bin kadardı sanırım daha sonra üyelikten attılar.Tüm anket sorularını okuyordumda sallamıyordum.Emeğinize yazık uğraşmayın bunlarla atmasalr bile hediye yok alabilecek stokta zaten
Saçma sapan bir site boşuna emeğinize yazık titanium 6 aylık antivirüs almıştım sadece baya puan biriktirdim 3-4 bin kadardı sanırım daha sonra üyelikten attılar.Tüm anket sorularını okuyordumda sallamıyordum.Emeğinize yazık uğraşmayın bunlarla atmasalr bile hediye yok alabilecek stokta zaten
Okuyordum ama sallamıyordum demişsiniz zaten bifincanın tek atma nedeni budur başta yazıyorlar, eğer cevapları özensiz bulursak atarız diye, bunun dışında bir sebepten atılma olmuyor tabıkı zevk meselesı ama su an 72 tl degerınde 5 lı sac bakım setı, parfum, kahve olan hedıyelerden bır kısmı bence degerlendırmek lazım buyuk firmalardan kazanamıyacagımız kadar cok hedıye alınıyor burdan.
Bana da davet yollayabilir misiniz .Teşekkürler. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Davet yollayınca ne oluyor?
Hergun 1 dvt hakkım var arkadaslar sıraya yazdım en kısa sürede atıyorum.
Ben üyeyim memnunumda dvt yolluyorum size
banada davet gönderebilirmisniz özel mesaj atamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Ben anlamadım ki benim 2000 dahada artıyor 3. hediyemi alıyorum sağlam site bence.
benide davet edermisiniz Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin