Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Ülker Çamlıca New iPad Kazananlar

<< < (3/7) > >>

aylean:
İçinizi ferah tutun nasipse bulur gelir.Ben asilken kızımın yaşı küçük olduğu için tableti alamamıştım.Yedeğe sıra geçmişti.Telefonda firma yetkilisi 3 asilinde alamadığını sıranın yedeklere geçtiğini söylemişti.İnşallah seninkide öyledir

madımak:
fidancıgım kısmet olurda alırsın insallah  :)

fidanerili:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfidan tebrikler..inşallah sana sıra gelir.bence ümidini yitirme kimi sırf çamlıca gazozlardan çıksın diye sahte adreslerinden de katılmıştır.eğer böyle düşünürsek kesin sıra gelir :) pozitif düşün..

--- Alıntı sonu ---
bende biraz öyle düşündüm ama inş. kısmette varsa bekleyip görücez çok şaşırdım aslında şansıma fazla güvenen biri de değilim ama hayırlısı olsun benim olsun inş.  ???

photomania:
Müthiş bir cihaz, keyifle kullanmak nasip olur inşallah.

lerzankara:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfidan tebrikler..inşallah sana sıra gelir.bence ümidini yitirme kimi sırf çamlıca gazozlardan çıksın diye sahte adreslerinden de katılmıştır.eğer böyle düşünürsek kesin sıra gelir :) pozitif düşün..

--- Alıntı sonu ---
bende biraz öyle düşündüm ama inş. kısmette varsa bekleyip görücez çok şaşırdım aslında şansıma fazla güvenen biri de değilim ama hayırlısı olsun benim olsun inş.  ???

--- Alıntı sonu ---
daha akşam demedimmi sıada ipad iphone var diye bak geliyooooo

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git