Diğer > Serbest Kürsü
Kalça Protezi
lerzankara:
Allah acil şifalar versin çok zor bir dönem atlatıyorsunuz ama inş. geçeccek bu günler yaza yaşayacağınız güzel günleri düşün ve rahatla
adriana1983:
öncelikle çok geçmiş olsun tez zamanda ayağa kalkar inşaallah bizde babamda benzer bir durum yaşamıştık annem hergün paça çorbası içirdi daha çabuk bir iyileşme olduğunu söylemişti doktorlar
pamukseker:
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin, beterinden korusun.
nesliyaren:
şimdi gördüm konuyu, çok geçmiş olsun....
ben de büyük halamdan dolayı biliyorum... o da düşüp kırmıştı :( kadınlarda yaş ilerledikçe kemiklerin zayıflaması mecburi bir süreç... muhtemelen bizler de yaşayacağız....
benim tavsiye edebileceğim tek şey, süt- yoğurt gibi kalsiyumlu gıdalar aldıktan sonra güneşlenmesi.... mümkünse kollarını ve eteğini azıcık açarak kollarının ve bacaklarının D vitamini almasını sağlamak... dışarı çıkamıyorsa pencere önüne güneş alan bir yere yatak hazırlanabilir...
Allah acil şifalar versin...
talihkuşu:
geçmiş olsun tosbikimiz,benim annemdede doğuştan kalça çıkıklığı vardı gençliğinde olmadığı ameliyatı 2 sene önce oldu onda protez takıldı çok zor dönem geçirdi yanında olamadım çünkü evliyim ve doğudayım benim içinde çok zordu,bu zor süreç benim annem için yaşı dolayısıyla 64 yaşında 2 seneyi buldu iyi ama malesef eskisi kadar değil keşke ameliyat olmasaydım eskisi daha iyi idi diyorama sizin durum farklı,inşallah iyi olur daha erken sürede kendine gelir devamlı sıcak tutmak gerekiyor yağmurda karda dizleri çok üşüyor birde fazla ayakta kalınca çok yoruluyor o bacağı çok çok geçmiş olsun sizede:(((
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git