Diğer > Serbest Kürsü
Kalça Protezi
sahaneyedili:
çok geçmiş olsun iyileşir üzülme
protezli çok insan var
ama biraz fizik tedavi görmesi gerekecek bildigim kadarıyla
fatosmurat:
canım ya çok üzüldüm :( çok geçmiş olsun.. insanın evladı ve annesi hasta olunca çok hassaslaşıyor çok iyi anlıyorum seni, ama annenin herşeyine koşabilmek için sen sağlıklı olmak ve ayakta durmak zorundasın... acı çekmesi elbette seni çok üzüyor ama bu şekilde kendini koyuverme... inşallah ağrıları en kısa zamanda diner iyileşme sürecine girer.
bendede P.A. vardı ama çok şükür bir kaç ay ilaç tedavisi ve terapi ile yendim, şuan hastalıklar yüzünden depreşebilir annenin durumu ama hastanede olması ya da yanında onu hastaneye götürebilecek birilerinin olması P.A. krizinin gelmesini engeller inşallah..
rabbimden acil şifalar diliyorum anneciğine.. seni de öpüyorum :-*
hera:
Canim çok geçmiş olsun Allahtan şifalar diliyorum benim de kızım geceden beri rahatsız durmadan kusuyor başında nöbet tutuyorum sabahladım hiç uyumadım insan sevdiği acı çekiyorken bir şey yapamıyorsa kendini çok aciz hissediyor ama beterin beteri var diyorum Allah beterinden korusun anneciğin tez zamanda sağlığına kavuşur umarım moralini yüksek tut
dhande:
çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin :(
incesaz:
Çok geçmiş olsun canım anneciğine ,Rabbim tez zamanda şifalar versin gönlünü ferah tutmasını eylesin.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git