Diğer > Serbest Kürsü
Kalça Protezi
mavilim:
canım yaa neler olmuş çok üzüldüm :(
allah şifa versin eskisinden daha iyi olsun inşallah
aylean:
Canım çok geçmiş olsun.Bu süreci kayınvalidem yaşamıştı.Doktorun bizesöylediği kemik önce kırılmış sonra düşme olmuş.Oysa biz düşünce kırıldığını sanmıştık.Ama yaş ilerledikçe kırılıyormuş sonra düşme oluyor demişti doktor.Ama senin annen daha gençtir zannediyorum.Kayınvalidem ameliyattan sonra evde ayağını uzatıp oturdu.Çok hareket ettirmedik.Sonra kendi evinde yürüteç ile hareket etmeye başlamıştı.Kalsiyum açısından zengin yiyecekler yedi.Zaten kerik erimesi kuvvetli olan insanlarda yaş ile beraber kırılma oluyormuş.Çok geçmiş olsun
enavci:
canim cok uzuldum gecmis olsun Allahtan sifalar dilerim
Moralini yuksek tut, annenin sana ihtiyaci var
cilekrecelii:
Gulsah ust kat komsumuz boyle bir durum yasadi anneden buyuktur yas olarak uzun bir sure yatti yatakta ama simdi bastonla yureyebiliyor hareket etmedikleri icin biraz sinirli oluyorlar,birde fizik tedavi verirlerse size buyuksehir saglik hizmetlerinle gorus ayrica sana bi tavsiye vereyim moralini iyi tut ki anneciginin moralide iyi olsun ki hemen iyilessin bu hastaliklarda moral cok onemli .
babanem 1 hafta bakirkoy devlet noroloji kismida yatti sana sunu diyeyim biz bile oradaki insanlAri gorunce babanemin durumu neymis dedik annen kucuk bir kaza atlatmis birkac ay skintili olacak ama duzelecek tekrar diyorum muhim olan sizin moralinizin iyi olmasi lutfen bunu unutma
TUNAMM:
Rabbim acil şifalar versin inş.Çok geçmiş olsun.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git