Diğer > Serbest Kürsü
Ynt: Kingev aletleri
SEMRAA:
Yazdıklarım siyasi değil ama yazmadan edemedim :(
kanla alınan topraklar para ile satılıyor..pardon özelleşiyor çok manidar ama sırada Fatih Sultan Mehmet köprüsü var kendi vatanmızıda karşıya geçmek için yabancılara para ödeyeceğiz :(
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinKing'in yarışması beni bozdu, hala gözyaşlarımı tutamıyorum... İki satır yazayım dedim ama boğazım düğümlendi... :'( :'(
Canım ülkem terörle boğuşurken, insanlarımızın ümitleri azalmaya, bağlarımız gevşemeye başlamışken ne güzel de anlatıyor “Fetih 1453” Filmi, BU VATANIN NE ZORLUKLA ALINDIĞINI! Orada dökülen her kanın bir hikayesi,bir yaşamı vardı. Her birinin bir sevdiceği, “kınalı kuzum” diye seven bir annesi, onunla gurur duyan bir babası vardı. Daha onbeşine basmadan asker olan nice yiğit vardı, cephede 40 yaşında birer dev oldular, bu vatan için dirhem dirhem kan döktüler. Döktüler ki biz bugün buradayız, gülümseyebiliyoruz, eğlenebiliyoruz, sevdiklerimizle “bu akşam ne yapsak” planları yapabiliyoruz. Hiçbirini tanımasak da her biri bizim elleri öpülesi babamız, cephede her biri Nenehatun olup aslan kesilen koruyucu annemiz, kardeşlerimiz,ağabeylerimizdi.Onlar ki kendilerine verilen hiçbir emri sorgulamadı, canıyla başıyla yerine getirdi, canlarını bu ülkeden değerli görmedi... Biz kendi ülkemizde, kendi vatanımızda,kendi toprağımızda kimseye boyun eğmeden yaşayalım, dimdik ayakta durabilelim diye onlar yıkılmış dev çınarlar gibi uzanıp toprağa boylu boyunca sonsuz uykularına daldılar… Daha 17 yaşındaki Fatih Sultan Mehmet kocaman, korkusuz kalbiyle meydan okudu tüm dünyaya ve Türk Milletinin ne kadar asil ve onurlu olduklarını bir kez daha gösterdi herkese. Ne mutluyum böyle şanlı bir tarihe sahibim, ne mutluyum ki böyle bir film yapıldı ve ben izleyerek o günleri bire bir yaşadım, Ne mutluyum Türk’üm…
--- Alıntı sonu ---
huseyinboz:
Evet, haklısın. İşte bu da beni mahfediyor.. Yazık, nasıl bir millet olmuşuz... Şimdi birşey olsa, Allah korusun bir savaş çıksa herkes yurt dışına kaçar... Kimse artık vatanına birşey borçlu hissetmiyor kendisini...
seldahalil007:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinEvet, haklısın. İşte bu da beni mahfediyor.. Yazık, nasıl bir millet olmuşuz... Şimdi birşey olsa, Allah korusun bir savaş çıksa herkes yurt dışına kaçar... Kimse artık vatanına birşey borçlu hissetmiyor kendisini...
--- Alıntı sonu ---
Başımızda ATATÜRK yok yada ATATÜRK'ün yüzde biri olmayı hak eden kimse yok! ilk başta devlet başları kaçar yurt dışına.herşey para benzin 5 tl oldu yumurta 39 kuruş ya ne olsun ülkemizin durumu iyiye gitmiyor pkk lanet bir bela zaten çocuklarımız ne durumda olacak kim bilir ? :(
huseyinboz:
Bizim çocuğumuz yok henüz ama bu savaş ve şehit haberlerini aldıkça her akşam içim yanıyor, olmayan çocuğum için endişeleniyorum. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, tahmin bile edemiyorum bu acıyı... Hani desek şehit oldu ama değdi... Keşke diyebilsek... Şehit aileleri nasıl katlanıyor o acıya.. Sen dünyaya getir, büyüt, asker et.. Gencecik fidan.. Hayat boyu ne koyabilirsin ki onun yerine...
sanko86:
Kampanya konusunda tartışılacak konu değil bunlar.
Not: şahsi görüşümdür kimseyi bağlamaz.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git